Hebben jullie zin in een actief uitje? In de binnenstad van Kampen? Dan heeft Buunks! Activiteiten & Beleving een aantal leuke actieve uitjes voor jullie! Hieronder zullen een aantal actieve uitjes verder worden toegelicht.

Get the Picture Kampen

Get the picture KampenGet the Picture Kampen is het perfecte uitje om Kampen op een unieke manier te verkennen. In teams worden jullie met een camera, een plattegrond van Kampen en een lijst met foto’s op pad gestuurd. Het is aan jullie om zoveel mogelijk foto’s te vinden!

 

 

 

 

Buunks! 88 Citygame

Buunks 88 Citygame KampenWillen jullie Kampen liever op een ludieke manier verkennen? Ga dan voor de Buunks! 88 Citygame! Tijdens deze dit actieve uitje gaan jullie met een camera in Kampen op pad! Jullie krijgen daarnaast een tasje mee met verschillende attributen en verschillende lijsten met opdrachten.. Deze opdrachten zijn uitdagend, ludiek en origineel! Durven jullie dit aan? 

 

 

 

Stadsspeurtocht Kampen

Stadsspeurtocht KampenIs dit iets te ludiek voor jullie? Ga dan voor onze stadsspeurtocht! Tijdens dit uitje lopen jullie langs de mooiste plekjes van Kampen. Daarnaast moeten jullie nog een aantal vragen beantwoorden, hierdoor komen jullie achter de leukste (geschiedenis) feitjes van Kampen. 

 

 

 

 

Djembé workshop

Djembe workshopRustig zitten en toch actief bezig zijn? Kies dan voor de djembé workshop! Jullie gaan namelijk letterlijk zelf aan de slag! Onder begeleiding van een ervaren docent werken jullie gezamenlijk naar een ritmische eindresultaat. 

 

 

 

Zit jullie gewenste activiteit er niet tussen? Neem dan een kijkje op onze activiteitenpagina.