Buunks! Activiteiten & Beleving biedt verschillende activiteiten aan in Kampen en omstreken. De activiteiten van Buunks! zijn zeer gevarieerd en er zit dus voor elke gelegenheid wel een geschikt uitje tussen. Zo kunnen jullie bij Buunks! terecht voor jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamuitje of familiedag

Activiteiten

Jullie kunnen ervoor kiezen om één van onze activiteiten te boeken of om een geheel arrangement samen te stellen. Het is zelfs mogelijk om een geheel weekend met overnachting bij ons te boeken. De activiteiten van Buunks! zijn op te delen in spelprogramma’s, workshops, rondleidingen, proeverijen, overige activiteiten en arrangementen

Activiteiten spelprogramma's

Buunks 88 Citygame KampenDe spelprogramma’s zijn uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes en bedrijfsuitjes die net iets ludieker mogen zijn dan de standaard bedrijfsuitjes. De Buunks! 88 Citygame en Wie is de Sjaak?! zijn ludiek, humoristisch en een tikkeltje uitdagend. Deze kenmerken zorgen ervoor dat jullie gegarandeerd een leuke middag beleven waarbij jullie creativiteit, lef en humor worden getest. Dat jullie de lachspieren trainen tijdens deze activiteiten.. dat staat in ieder geval vast!Activiteiten workshop's

Djembe workshop KampenDe workshops zijn heel divers en zijn leuk voor zowel bedrijfsuitjes als vrijgezellenfeesten. Zo is de cocktailworkshop ideaal al vrijgezellenfeest, jullie zullen na een korte uitleg zelf aan de slag gaan om de lekkerste cocktails te shaken! De djembé workshop is weer meer geschikt voor een bedrijfsuitje, aangezien samenwerken hierbij van groot belang is en teambuilding centraal staat. 

 Activiteiten rondleidingen

Rondleiding De Eenhoorn en De OlifantOok zijn er verschillende rondleidingen mogelijk in Kampen, denk bijvoorbeeld aan een rondleiding over De Koggewerf. Hierbij ervaar je hoe de mensen in Kampen leefde tijdens de 14de en 15de eeuw. Een rondleiding bij De Eenhoorn en De Olifant is ook een aanrader tijdens een bezoek aan Kampen. Tijdens deze rondleiding kunnen jullie de productie van koffie, thee en sigaren zien, ruiken, voelen en proeven. Verder wandelen jullie tijdens deze activiteit langs de kunstkamers, rookkamers en de koffiebranderij.

Het is ook mogelijk om de rondleiding bij De Eenhoorn en De Olifant uit te breiden met een thee-, koffie- of sigarenproeverij. Naast de proeverijen bij De Eenhoorn en De Olifant kunnen jullie bij Buunks! ook terecht voor een high wine of high beer. Tijdens deze proeverij genieten jullie elke ronde van een andere wijn of bier (3 of 5 rondes) en worden er verschillende gerechtjes geserveerd.  

Naast bovenstaande activiteiten heeft Buunks! Activiteiten & Beleving nog veel meer uitjes om er een perfecte dag van te maken! Neem een kijkje op www.buunks.nl/activiteiten voor alle activiteiten. 

Activiteiten arrangementen

Naast de activiteiten is het ook mogelijk om een geheel arrangement samen te stellen. Jullie kunnen de dag bijvoorbeeld beginnen met een lekker ontbijtje gevolgd door een activiteit naar keuze, daarna lekker lunchen en op naar de volgende activiteit en vervolgens de dag afsluiten met een heerlijk diner! De mogelijkheden zijn eindeloos, neem een kijkje op www.buunks.nl/arrangement en stel je eigen dag of weekend samen!