Leuke, spannende en geweldige activiteiten georganiseerd in Kampen, door Buunks! activiteiten en beleving. Wij houden ervan om de mensen uit Kampen en omstreken blij te maken met de leukste activiteiten. Deze activiteiten worden begeleidt door onze eigen entertainment professionals. Zijn jullie op zoek naar een activiteit waarbij o.a. humor, creativiteit en actief bezig zijn centraal staan? Dan staat Buunks! activiteiten en beleving voor jullie klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Buunks! activiteiten en beleving organiseert uiteenlopende activiteiten voor vrijgezellenfeest, bedrijfsuitjes, familiedagen en teamuitjes in Kampen en omstreken. Hieronder vind je een selectie van onze activiteiten.

Buunks! 88 Citygame activiteit Kampen

Buunks! 88 Citygame activiteit KampenBuunks! 88 citygame is uitermate geschikt als activiteit in Kampen. Tijdens dit bedrijfsuitje in Kampen gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Voor deze activiteit is een goede dosis lef, creativiteit en humor nodig. De opdrachten die jullie krijgen zijn ludiek, een beetje crazy en uitdagend. Ook zullen jullie de opdrachten tijdens deze activiteit moeten filmen. De beelden van de Buunks! 88 citygame in Kampen krijgen jullie thuis opgestuurd. De beelden zijn natuurlijk een leuke herinnering van jullie activiteit Buunks! 88 citygame in Kampen. Deze activiteit in Kampen is uit te breiden met een lekkere lunch of diner. 

 

Djembé workshop activiteit Kampen

Djembé workshop activiteit KampenNaast de Buunks! 88 citygame is de djembé workshop ook zeer geschikt als activiteit in Kampen. Tijdens deze workshop gaan de deelnemers ritmisch trommelen op de West-Afrikaanse trommels. De djembé workshop is aan te raden voor bedrijven die opzoek zijn naar een leuke teambuilding activiteit. Ook is deze activiteit zowel op onze locatie in Kampen als op jullie locatie te boeken. Deze activiteit is geschikt voor kleinere en grotere bedrijven. Dit maakt deze activiteit een leuke invulling van jullie dagje uit in Kampen. 


 

Rondleiding De Eenhoorn en De Olifant activiteit Kampen

Rondleiding De Eenhoorn en De Olifant activiteit KampenTot slot biedt Buunks! activiteiten en beleving naast de Buunks! 88 citygame en de djembé workshop nog een leuke activiteit! In Kampen kunnen jullie namelijk een rondleiding krijgen bij De Eenhoorn en De Olifant. Tijdens deze rondleiding bij De Eenhoorn en De Olifant in Kampen kunnen jullie de productie van koffie, thee en sigaren zien, ruiken, proeven en voelen. Deze rondleiding duurt ongeveer 1 uur en is tevens uit te breiden met een Proeverij De Eenhoorn en De Olifant! Zo bepalen jullie zelf hoelang de activiteit in Kampen zal gaan duren. 

 

 

Cocktail workshop activiteit Kampen

Cocktail workshop activiteit KampenDe cocktail workshop is een erg gezellige activiteit voor groepen, in Kampen. Tijdens deze cocktail workshop gaan jullie met jullie groep aan de slag om de fijne kneepjes van het shaken onder de knie te krijgen. Deze activiteit duurt ongeveer 1 uur en is uit te breiden met een heerlijke lunch of diner in Kampen.   

 

 

Wie is de Sjaak!? activiteit Kampen

Wie is de Sjaak!? activiteit KampenTot slot heeft Buunks! activiteiten en beleving in Kampen naast de cocktail workshop en de Buunks! 88 Citygame nog Wie is de Sjaak!? als leuke activiteit in Kampen. Tijdens Wie is de Sjaak!? in Kampen gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan om te bepalen wie uiteindelijke de Sjaak van de dag is. Deze activiteit in Kampen is uit te breiden met een lekkere lunch of diner in Kampen.
 


Stadsspeurtocht activiteit Kampen

Stadsspeurtocht activiteit KampenOm te beginnen is Kampen zeer geschikt om te verkennen op de fiets, tijdens deze stadsspeurtocht activiteit in Kampen! Met het zonnetje in je gezicht en de wind in je rug beleef je Kampen en omgeving op de fiets. Er zijn verschillende routes waar jullie uit kunnen kiezen, nemen jullie de route langs de IJssel of gaan jullie voor een route door de uitgestrekte weilanden? Kortom, voor ieder wat wils!

 

 

Rondleiding Koggewerf activiteit Kampen

Rondleiding Koggewerf  activiteit KampenEen rondleiding over de Kamper Koggewerf is ook een echte aanrader! Tijdens deze activiteit beleef je de 14de en 15 de eeuw op de Koggewerf in Kampen. Neem een kijkje in het dagelijkse leven van vroeger en beleef hoe de arbeiders in die tijd te werk gingen. Lees meer over de Rondleiding Koggewerf in Kampen 

 

 

 

Get the Picture activiteit Kampen

Get the Picture Kampen is een leuke activiteit dat zich afspeelt in de mooie binnenstad van Kampen. Tijdens deze activiteit is samenwerken van groot belang. Jullie gaan namelijk in teams de stad in om zoveel mogelijk punten te bemachtigen. Gewapend met een fotocamera, een oude kaart van Kampen en een lijst met foto's gaan jullie de strijd met elkaar aan! Welk team weet de meeste foto's te vinden? Als bewijs moeten jullie wel steeds een (informele)groepsfoto maken.. en hoe informeler hoe beter! 

 

Naast ons standaard aanbod van activiteiten kunnen jullie ook bij ons terecht voor complete arrangementen. Zit jullie gewenste activiteit er niet tussen? Of hebben jullie andere ideeën? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met jullie mee om er samen de perfecte dag van te maken!

Activiteiten voor jong en oud

Zoals je kan zien bieden wij verschillende activiteiten aan, zowel voor volwassenen, kinderen als tieners. Wij verzorgen graag voor iedereen een dagje uit of vakantiedag met leuke activiteiten en vooral veel plezier en gezelligheid! Een dagje uit met de hele familie, met de kinderen of een leuk avondje uit met de volwassenen, wij bieden het allemaal aan. Bekijk ons aanbod van activiteiten of neem direct contact met ons op!