Buunks! Activiteiten & Beleving heeft een aantal mooie activiteiten voor jullie in Kampen geselecteerd. De activiteiten van Buunks! Activiteiten & Beleving zijn ideaal voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes, bedrijfsuitjes en familiedagen. Buunks! Activiteiten & Beleving heeft actieve, uitdagende en originele activiteiten die zich afspelen in de binnenstad van Kampen. De activiteiten die Buunks! Activiteiten & Beleving voor jullie geselecteerd heeft, zullen hieronder verder worden toegelicht. 

Get the Picture activiteit Kampen 

Get the picture KampenDe eerste activiteit die wij verder toelichten is de activiteit: Get the Picture Kampen. Tijdens deze activiteit gaan jullie Kampen verkennen aan de hand van een oude plattegrond van Kampen. Verder krijgen jullie een lijst met foto’s mee, die jullie moeten vinden! Maar let op.. jullie moeten wel bewijzen dat jullie hier zijn geweest door het maken van mooie (informele) groepsfoto’s! 

 

 

 

Djembé workshop activiteit Kampen

Djembe workshopDe djembé workshop is een leuke activiteit in Kampen. Tijdens deze workshop gaan jullie gezamenlijk ritmisch aan de slag op de West-Afrikaanse trommels. De djembé workshop is aan te raden voor bedrijven die opzoek zijn naar een leuke teambuilding activiteit. Ook is deze activiteit zowel op onze locatie in Kampen als op jullie locatie te boeken. Deze activiteit is geschikt voor kleinere en grotere groepen. Dit maakt deze activiteit een leuke invulling van jullie dag in Kampen!

 

 

Buunks! 88 Citygame activiteit Kampen

Buunks 88 Citygame KampenMag het van jullie nog wel wat ludieker en uitdagender? Kies dan voor de activiteit: Buunks! 88 Citygame! Bij deze activiteit staat humor, lef en creativiteit centraal. Gewapend met een camera en een lijst met opdrachten gaan jullie de stad in om zoveel mogelijk ludieke opdrachten uit te voeren. Durven jullie het aan om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren en deze activiteit te winnen? 

 

 

 

Stadsspeurtocht activiteit Kampen

Stadsspeurtocht KampenVoor de groepen die het liever iets rustiger aan doen, hebben wij een mooie stadsspeurtocht gemaakt. Deze activiteit is uitermate geschikt om de stad Kampen te verkennen. Aan de hand van een beschrijving lopen jullie een route, tijdens deze route moeten jullie echter wel een aantal vragen beantwoorden. 

 

 

 

Rondleiding De Eenhoorn en De Olifant activiteit Kampen

Rondleiding De Eenhoorn en De OlifantNaast de stadsspeurtocht activiteit is er ook de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen in de sigaranfabriek De Eenhoorn en De Olifant koffie en thee. Tijdens deze activteit in Kampen krijgen jullie een rondleiding door de sigaren- en koffie/theefabriek. Hier krijgen jullie de productie van koffie, thee en sigaren te zien. Vervolgens lopen jullie tijdens deze activiteit langs de kunstkamers, rookkamers en de koffiebranderij. Hier zal er uitgebreid verteld worden over de productie en verwerking van tabak tot sigaar. Je staat stil bij de oorsprong van de tabak in de diverse tabakslanden en je komt meer te weten over de geschiedenis van de sigarenindustrie in Kampen. Kortom, een ware Buunks! beleving.

  

Bij Buunks! Activiteiten & Beleving kunnen jullie de activiteit ook uitbreiden met een lekker ontbijtje, lunch of diner.  

Buunks! Activiteiten en Beleving staat voor jullie klaar om de perfecte activiteit in Kampen te organiseren. Zit jullie gewenste activiteit er niet tussen? Neem dan een kijkje op de activiteitenpagina van Buunks! Activiteiten & Beleving. Hier staan alle activiteiten op die Buunks! jullie te bieden heeft.