ARTChery

Een kleurrijk en creatief groepsuitje: ARTchery, een combinatie van schilderen en boogschieten. En dat levert bijzondere en verrassende resultaten op. Ter introductie en om goed te kunnen oefenen zullen we starten met het traditionele handboogschieten. Zo kunnen de deelnemers kennismaken met de boog en de juiste techniek aanleren om later goed beslagen ten ijs te komen.

Prijs is per persoon, incl. BTW.

Deze onvergetelijke activiteit is inclusief:

Ontvangst met koffie/thee & gebak + 1 consumptie en hapje na afloop van de activiteit bij:

Grand café De Majesteit

Zodra iedereen het schieten onder de knie heeft kunnen we starten met de “schilderworkshop”. De deelnemers zullen gaan schieten met larp-pijlen die vooraf in de verf gedoopt kunnen worden in een kleur naar keuze. Ieder schot, mits raak natuurlijk, laat zijn eigen unieke afdruk achter op het schildersdoek. Vooraf kan er gekozen worden voor een thema waar jullie samen mee aan de slag gaan maar jullie kunnen het doek ook laten zoals het ontstaat. Met schilderstape zijn eventueel letters of vormen te plakken die jullie naderhand kunnen verwijderen, een mooi effect.

ARTchery kan ook als losse activiteit worden toegevoegd aan een activiteitenprogramma op maat en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Of voeg de activiteit toe aan het dorpsfeest, de open dag of een festival en laat de bezoekers meewerken aan een gezamenlijk kunstwerk.

Prijzen

Minimaal aantal personen Prijs incl. BTW
10 € 32.5
20 € 31.5
40 € 30