City Codekraker Kampen

Bij City Codekraker draait alles om de klok! Lukt het de deelnemers de opdrachten te volbrengen en daarmee de aanwijzingen te bemachtigen? De opdrachten staan opgesteld in het centrum van Kampen maar die mogen ze eerst zelf gaan zoeken. De opdrachten zitten veilig achter slot en grendel, eerst een sleutel verdienen dus! Samenwerken en tactisch spelen zijn zeker een vereiste, maar kunnen de deelnemers omgaan met de tijdsdruk?

Prijs is per persoon, incl. BTW.

Deze onvergetelijke activiteit is inclusief:

Ontvangst met koffie/thee & gebak + 1 consumptie en hapje na afloop van de activiteit bij:

Grand café De Majesteit

Om het iets makkelijker te maken krijgen de teams, die uit ongeveer 5 personen bestaat, een plattegrond van Kampen mee. Hierop staan niet de exacte plekken maar wel is het gebied gemarkeerd waar de kisten te vinden zijn. Na een uur spelen komen de teams terug om de opdrachten na te laten kijken. Voor elke juiste oplossing krijgen ze aanwijzingen voor een eindopdracht. Wie zal als eerste de code van de schatkist kunnen kraken? Of zullen ze toch ook hier misschien samen tot een oplossing moeten komen?

City Codekraker is een verrassend spel met leuke breinbrekers en interessante opdrachten waarbij samenwerken en competitie volop aanwezig zijn.

Prijzen

Minimaal aantal personen Prijs incl. BTW
12 € 21.5