Expeditie Robinson

Evenwichtsproef, eetproef, vuurproef, het zijn 3 klassieke proeven die aan bod komen tijdens Expeditie Robinson Kampen. Daag jouw vrienden, familieleden of collega’s uit om de strijd aan te gaan en te bepalen welk team uit de meest Robinson-waardige spelers bestaat. Hierbij zijn teamgeest, durf, doorzettingsvermogen en tactisch spelen belangrijke ingrediënten.

Prijs is per persoon, incl. BTW.

Deze onvergetelijke activiteit is inclusief:

Ontvangst met koffie/thee & gebak + 1 consumptie en hapje na afloop van de activiteit bij:

Grand café De Majesteit

Het programma bestaat, afhankelijk van de gekozen locatie, uit diverse activiteiten die worden afgewisseld met echte Robinson-proeven. Zo wordt boogschieten bijvoorbeeld gecombineerd met de eetproef en het vlotten bouwen met een pittige hersenkraker. Er volgen 3 rondes van activiteiten en proeven waarin op verschillende manieren punten te behalen zijn, des te beter het team speelt des te meer kans je maakt op deelname aan de finaleproef of een voordeel daarin.

Expeditie Robinson Kampen is een uitdagende activiteit met verrassende elementen. Door de diversiteit aan opdrachten en proeven is het een geschikte invulling voor een bedrijfsuitje of familiedag. Het zal jong en oud aanspreken!

Prijzen

Minimaal aantal personen Prijs incl. BTW
15 € 34.5
20 € 32.75
40 € 30