Get the Picture Kampen

Get the picture Kampen is een leuk teamspel dat plaats vindt in de mooie binnenstad van Kampen. Tijdens dit uitje is samenwerken van groot belang, voor bedrijven is dit dus een ideale teambuildingsactiviteit.

Daarnaast is dit een gezellige en uitdagende beleving voor familiedagen, vrijgezellenfeesten en teamuitjes!

Jullie worden voor deze activiteit ingedeeld in groepjes. In deze groepjes gaan jullie de strijd met elkaar aan! Gewapend met een fotocamera, een oude kaart van Kampen en een lijst met foto’s worden jullie op pad gestuurd… Welke groep is zo fanatiek dat ze alle 45 foto’s in Kampen weten te vinden?

Daarnaast kunnen jullie ook nog een aantal bonusopdrachten “ontgrendelen” en uitvoeren, hier krijgen jullie dan uiteraard extra punten voor! Maar pas op.. tussen de bonusopdrachten bevindt zich ook een kaart met minpunten.. durven jullie de gok te wagen? 

Tot slot moeten jullie als bewijs bij elke foto die jullie vinden een groepsfoto maken. Gaan jullie voor een formele foto of maken jullie er een originele informele foto van? Laat de meest crazy foto die jullie hebben gemaakt aan de begeleider en wie weet krijgen jullie hier wel bonuspunten voor!

Programma circa 2,15 uur
Ontvangst met speluitleg, koffie/thee & een lekkernij.
Activiteit Get the Picture.
Prijsuitreiking, 1 consumptie & warm hapje.

Inclusief

  • Begeleiding
  • Camera tijdens de activiteit
  • Tasje per team met benodigdheden
  • Snack voor onderweg
  • Drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Beeldmateriaal digitaal opgestuurd

Prijs

8 tot 12 personen: € 20,- per persoon incl. BTW
12 tot 20 personen: € 17,50 per persoon incl. BTW
20 > personen: € 15,- per persoon incl. BTW

Optioneel

Deze activiteit is o.a. uit te breiden met; ontbijt, koffie & gebak, lunch, borrel, diner en overnachting. Voor meer informatie en prijzen zie: arrangementen.

 

Prijzen

Minimaal aantal personen Prijs incl. BTW
8 € 20
12 € 17.5
20 € 15