Gold Challenge

Kampen is van oudsher een Hanzestad en lid van handelsgemeenschap “Het Hanzeverbond”. Bij dit spelprogramma, Gold Challenge, kruipen jullie in de huid van ware handelaren. Elk team krijgt een startkapitaal aan goudklompjes mee waarmee ze moeten proberen een nog groter kapitaal te verwerven. Er is een ruime keus uit diverse activiteiten en opdrachten. Koopt het team een snelle opdracht waarmee simpel goud te verdienen valt, of kiezen ze voor een zwaardere beproeving waarbij de verdiensten er niet om liegen. Logisch denken en strategisch spelen zorgen al snel voor een fanatieke instelling waarbij valsspelerij op de loer ligt, oppassen dus!

 

Prijs is per persoon, incl. BTW.

Deze onvergetelijke activiteit is inclusief:

Ontvangst met koffie/thee & gebak + 1 consumptie en hapje na afloop van de activiteit bij:

Grand café De Majesteit

De deelnemers worden opgedeeld in teams van 10 – 12 personen waarna op ludieke wijze bepaald worden wie als eerste naar het handelspunt mag. Een startpositie brengt natuurlijk een strategisch voordeel met zich mee! Doordat de teams zelf kunnen kiezen uit de activiteiten komt er voor ieder wat wilsvoorbij. Iedereen kan dus zijn of haar stempel op de dag drukken. Het ligt dan ook aan het fanatisme en de keuze voor de activiteiten hoeveel opdrachten de deelnemers zullen volbrengen binnen de speeltijd. Daarnaast krijgen ze een quiz met leuke raadsels en breinbrekers mee waarmee extra goudklompen te verdienen zijn.

Voor de inhoud van het programma stemmen we graag met jullie af wat het beste bij de deelnemers zal passen. Maar denk bijvoorbeeld aan activiteiten als boogschieten, vlotten bouwen, puzzels en samenwerkingsopdrachten.

Na afloop van de activiteiten worden de goudstukken geteld en de Quizvragen nagekeken. Welk team heeft het slimst gespeeld en gaat er met de prijs vandoor?

Prijzen

Minimaal aantal personen Prijs incl. BTW
15 € 35
30 € 34
60 € 33