Bij Buunks! Activiteiten en Beleving kunnen jullie naast onze losse activiteiten ook complete arrangementen samenstellen. Deze arrangementen zijn ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teamuitjes en familiedagen. Jullie kunnen je eigen dag of zelfs een heel weekend samenstellen. Uiteraard kunnen wij ook een compleet arrangement voor jullie samenstellen.  

Hieronder volgt een voorbeeld van een dagarrangement, uiteraard kan dit programma naar wensen worden aangepast.

Begin de dag met een lekker ontbijtje op het terras van NJOY in Kampen. Nadat jullie een goede bodem hebben gelegd kan de eerste activiteit beginnen. Jullie beginnen de dag met een ontspannen rondleiding bij De Eenhoorn en De Olifant. Tijdens deze rondleiding kunnen jullie de productie van koffie, thee en sigaren zien, ruiken, voelen en proeven.  

Na de eerste activiteit is het tijd voor een pauze en kunnen jullie eventueel een lunch bij o.a. De Majesteit krijgen. Na de lunch zal het tweede gedeelte van de dag beginnen. Het tweede gedeelte zal er een stuk uitdagender aan toe gaan.. jullie gaan namelijk de activiteit Buunks! 88 Citygame doen! Gewapend met een camera en een lijst met ludieke opdrachten gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Welk team is in staat om de meeste punten te scoren? Voor deze activiteit is een goede dosis lef, creativiteit en humor nodig!

Onder het genot van een drankje zal de uitslag bekend gemaakt worden, aansluitend kunnen jullie nog een borreluurtje toevoegen om even goed bij te komen van de activiteit. Tot slot sluiten jullie de dag af met een heerlijk buffet of 3 gangen menu.