Bij Buunks! Activiteiten & Beleving kunnen jullie je eigen arrangement samenstellen. Het arrangement is opgedeeld in een ochtend-, middag- en avondprogramma. Bij elk dagdeel kunnen jullie kiezen uit een activiteit en voorafgaand of aansluitend iets te eten of drinken. 

In de ochtend kunnen jullie de dag beginnen met een lekker ontbijtje bij NJOY in Kampen. Tijdens het ontbijtje genieten jullie van een lekker croissantje, warm bolletje, verse jus d’orange en een lekker kopje thee of koffie. Na het ontbijtje zijn er tal van activiteiten waaruit jullie kunnen kiezen, denk bijvoorbeeld aan een fietstocht, stadsspeurtocht of een leuke rondleiding over De Koggewerf

In de middag kunnen jullie lekker lunchen bij restaurant Zalkerbroek, Grand Café De Majesteit of Café-restaurant NJOY. Ook voor grote groepen kunnen jullie bij deze restaurants terecht, ideaal dus voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teamuitjes en familiedagen. Nadat jullie de lunch op hebben, staat de middagactiviteit op jullie te wachten. Gaan jullie voor een leuk spelprogramma in de stad? Of gaan jullie liever creatief bezig tijdens één van onze workshops? Ook heeft Buunks! een aantal leuke rondleidingen in Kampen en nog een aantal actieve uitjes.

Voor het avondeten zijn er genoeg opties, gaan jullie voor een 3-gangen menu, buffet of BBQ-arrangement? Ook is het mogelijk om een high wine of beer te boeken bij Buunks! Jullie kunnen dan 3 of 5 rondes genieten van verschillende soorten wijnen of bieren. Elke ronde krijgen jullie een andere wijn of bier met bijbehorende gerechtjes. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos! Voor een overzicht van al onze activiteiten klik hier, wil je liever gelijk een arrangement samenstellen? Klik dan hier.