Wilt u een bedrijfsuitje in de omgeving van Dronten organiseren? Dan is Buunks! activiteiten en beleving de partij die u zoekt! Wij organiseren verschillende activiteiten in Dronten die jullie als bedrijfsuitje kunnen doen. Buunks! activiteiten en beleving biedt een scala activiteiten in de omgeving van Dronten aan, hier volgt een selectie die het meest geschikt zijn als bedrijfsuitje: Buunks! 88 citygamedjembé workshop en tot slot een rondleiding bij De Eenhoorn en De Olifant.  

Buunks! 88 Citygame bedrijfsuitje Dronten

Buunks! 88 Citygame bedrijfsuitje DrontenBuunks! 88 citygame is een ontzettend leuke citygame in Dronten geschikt als bedrijfsuitje. Tijdens deze activiteit in Dronten gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Voor deze activiteit is een goede dosis lef, creativiteit en vooral humor nodig. De opdrachten die jullie krijgen zijn ludiek, een beetje gek en uitdagend. Ook zullen jullie de opdrachten tijdens deze activiteit moeten filmen en de beelden van de Buunks! 88 citygame in Dronten krijgen jullie vervolgens thuis opgestuurd. De beelden zijn natuurlijk een leuke herinnering van jullie activiteit Buunks! 88 citygame in Dronten. Deze activiteit in Dronten is uit te breiden met een lekkere lunch of diner in Dronten.


Djembé workshop bedrijfsuitje Dronten

Djembé workshop bedrijfsuitje DrontenNaast de Buunks! 88 citygame is de djembé workshop ook zeer geschikt als activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Dronten. Tijdens deze workshop gaan de deelnemers  gezamenlijk ritmisch trommelen op West-Afrikaanse djembé trommels. De djembé workshop is aan te raden voor bedrijven die opzoek zijn naar een teambuilding activiteit die tegelijkertijd ook nog eens erg leuk is! Ook is deze activiteit zowel op onze locatie in Dronten als op jullie locatie te boeken. Deze activiteit is geschikt voor kleinere en grotere bedrijven. Dit maakt deze activiteit een leuke invulling van jullie bedrijfsuitje in Dronten.


Rondleiding De Eenhoorn en De Olifant bedrijfsuitje Dronten

Proeverij De Eenhoorn en De Olifant bedrijfsuitje DrontenTot slot heeft Buunks! activiteiten en beleving naast de Buunks! 88 citygame en de djembé workshop nog een andere leuke activiteit in Dronten voor jullie om te doen als bedrijfsuitje! In Dronten kunnen jullie namelijk tijdens jullie bedrijfsuitje een rondleiding krijgen bij De Eenhoorn en De Olifant. Tijdens deze rondleiding bij De Eenhoorn en De Olifant in Dronten kunnen jullie de productie van koffie, thee en sigaren zien, ruiken, proeven en zelfs voelen. Deze rondleiding duurt ongeveer 1 uur en is tevens uit te breiden met een Proeverij De Eenhoorn en De Olifant! Zo bepalen jullie zelf hoelang het bedrijfsuitje in Dronten zal gaan duren.


Naast bovenstaande activiteiten zijn er nog meer activiteiten in Dronten die geschikt kunnen zijn voor jullie bedrijfsuitje in Dronten. Daarnaast zijn de activiteiten ook uit te breiden met een lunch of diner in Dronten. Kortom, wilt u een leuke activiteit boeken voor jullie bedrijfsuitje in Dronten, dan kunt u bij Buunks! activiteiten en beleving terecht.