Kom voor een uniek bedrijfsuitje in Kampen bij Buunks! activiteiten en beleving. Kampen is een historische stad aan de IJssel, dat al bestond in de Middeleeuwen. Vanzelfsprekend is het daarom een erg mooie stad, met veel bezienswaardigheden en activiteiten. Een ideale stad om een van onze leuke bedrijfsuitjes te houden.

Wij bieden verschillende activiteiten in Kampen aan die jullie als bedrijfsuitje kunnen doen. Buunks! activiteiten en beleving heeft een selectie gemaakt van de meest geschikte activiteiten, welke in de overzichtslijst hieronder te vinden zijn.

Get the Picture bedrijfsuitje Kampen

Get the picture bedrijfsuitje KampenGet the Picture Kampen is uitermate geschikt als bedrijfsuitje in Kampen. Tijdens dit bedrijfsuitje in Kampen gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Gewapend met een camera, een oude kaart van Kampen en een lijst met foto's gaan jullie Kampen ontdekken en verkennen om zoveel mogelijk foto's te vinden. Ook zullen jullie bij elke foto die jullie vinden zelf een ludieke groepsfoto moeten maken als bewijs  en de beelden van de Get the Picture in Kampen krijgen jullie thuis opgestuurd. De beelden zijn natuurlijk een leuke herinnering van jullie bedrijfsuitje Get the Picture in Kampen. Dit bedrijfsuitje in Kampen is uit te breiden met een lekkere lunch of diner in Kampen.

 

Djembé workshop bedrijfsuitje Kampen

Djembe workshop bedrijfsuitje KampenNaast de Buunks! 88 citygame is de djembé workshop ook zeer geschikt als bedrijfsuitje in Kampen. Tijdens deze workshop gaan de deelnemers ritmisch trommelen op authentieke West-Afrikaanse trommels. Djembé is niet alleen goed voor de teamspirit, het geeft ook veel energie en ontspanning. Gezamenlijk kom je tot een muzikaal ritme, wat de band van het team erg versterkt. Je kan de djembé zowel zittend als staand bespelen.

De djembé workshop is aan te raden voor zowel kleinere als grotere bedrijven die opzoek zijn naar een leuke bedrijfsuitje in Kampen met als doel teambuilding, ontspanning en gezelligheid. Dit bedrijfsuitje is zowel op onze locatie in Kampen als op jullie eigen locatie te boeken.

 

Rondleiding De Eenhoorn en De Olifant bedrijfsuitje Kampen

Rondleiding De Eenhoorn en De Olifant bedrijfsuitje KampenVerder biedt Buunks! activiteiten en beleving naast de Buunks! 88 citygame en de djembé workshop nog een leuk bedrijfsuitje in Kampen! In Kampen kunnen jullie namelijk tijdens jullie bedrijfsuitje een rondleiding krijgen bij De Eenhoorn en De Olifant. Dit bedrijfsuitje duurt ongeveer een uur. Tijdens deze rondleiding bij De Eenhoorn en De Olifant in Kampen kunnen jullie de productie van koffie, thee en sigaren zien, ruiken, proeven en voelen. Ook wandelen jullie langs de kunstkamers, rookkamers en de koffiebranderij, waar een enthousiaste kenner uitgebreid zal vertellen over de productie en verwerking van tabak tot sigaar.Deze rondleiding duurt ongeveer 1 uur en is tevens uit te breiden met een Proeverij De Eenhoorn en De Olifant en/of ontbijt, koffie & gebak, lunch, borrel, diner of overnachting in Kampen. Zo bepalen jullie zelf hoelang dit gezellige bedrijfsuitje in Kampen zal gaan duren.

Wie is de Sjaak!? bedrijfsuitje Kampen

Wie is de Sjaak!? bedrijfsuitje KampenDit bedrijfsuitje in Kampen duurt ongeveer 2.15 uurr en bestaat uit een welkom ontvangst en uitleg van het spel, gevolgd door het spelen van het spel Wie is de Sjaak!? en een prijsuitreiking met aan drankje na afloop. Tijdens Wie is de Sjaak!? in Kampen gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan om te bepalen wie de uiteindelijke Sjaak is. Dit bedrijfsuitje bevat: een gezellige begeleider, een camera tijdens de activiteit, een tasje per team met benodigdheden, een snack voor onderweg, een drankje tijdens de prijsuitreiking en beeldmateriaal digitaal opgestuurd na afloop. Buunks! activiteiten en beleving heeft voor elke gelegenheid bijpassende opdrachten, waardoor dit bedrijfsuitje in Kampen zeer geschikt is voor ieder bedrijf. Tot slot.. alles wordt gefilmd en de beelden van dit bedrijfsuitje krijgen jullie opgestuurd! Dit bedrijfsuitje is o.a. uit te breiden met: ontbijt, koffie & gebak, lunch, borrel, diner en overnachting in Kampen.

Buunks! 88 Citygame bedrijfsuitje Kampen

Buunks! 88 Citygame bedrijfsuitje KampenBuunks! 88 citygame is een ontzettend leuke activiteit. Tijdens dit bedrijfsuitje in Kampen gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Voor dit bedrijfsuitje is een goede dosis lef, creativiteit en humor nodig. De opdrachten die jullie krijgen zijn ludiek, een beetje crazy en uitdagend. Ook zullen jullie de opdrachten tijdens dit uitje moeten filmen. De beelden krijgen jullie thuis opgestuurd en zijn natuurlijk een leuke herinnering van jullie bedrijfsuitje Buunks! 88 citygame in Kampen. De Buunks! 88 citygame is tevens uit te breiden met een heerlijke lunch of diner in Kampen

  

Cocktail workshop bedrijfsuitje Kampen

Cocktail workshop bedrijfsuitje KampenDe cocktail workshop is niet alleen een lekker, maar ook een enorm gezellig bedrijfsuitje. Tijdens deze cocktail workshop gaan jullie met jouw collega's aan de slag om de fijne kneepjes van het cocktail shaken onder de knie te krijgen. Dit bedrijfsuitje duurt ongeveer 1 uur en is uit te breiden met een heerlijke lunch of diner in Kampen.   

 

 

Rondleiding Koggewerf bedrijfsuitje Kampen

Rondleiding Koggewerf bedrijfsuitje KampenEen rondleiding over de Kamper Koggewerf is ook een echte aanrader! Zeker voor de mensen met een voorliefde voor geschiedenis. Tijdens dit bedrijfsuitje beleef je de 14e en 15e eeuw op de Koggewerf in Kampen. Neem een kijkje in het dagelijkse leven van vroeger en beleef hoe de arbeiders in die tijd te werk gingen. Lees meer over de Rondleiding Koggewerf in Kampen

 

 

 

Naast bovenstaande bedrijfsuitjes zijn er nog meer activiteiten in Kampen die geschikt kunnen zijn voor jullie bedrijfsuitje in Kampen. Daarnaast is een bedrijfsuitje ook uit te breiden met een lunch of diner in Kampen. Kortom, wilt u een leuke activiteit boeken voor jullie bedrijfsuitje in Kampen, dan kunt u bij Buunks! activiteiten en beleving terecht.

Lees ook deze leuke pagina's op Buunks! activiteiten en beleving: