Wilt u een bedrijfsuitje in de omgeving van Zwolle organiseren? Dan kunt u terecht bij Buunks! activiteiten en beleving! In Zwolle organiseren wij verschillende bedrijfsuitje activiteiten. Buunks! activiteiten en beleving biedt veel activiteiten aan in de omgeving van Zwolle, hier volgt een selectie activiteiten die ideaal zijn voor een bedrijfsuitje: Buunks! 88 citygamedjembé workshop en een rondleiding bij De Eenhoorn en De Olifant.  

Buunks! 88 Citygame bedrijfsuitje Zwolle


Buunks 88 Citygame KampenBuunks! 88 citygame is een leuke citygame bedrijfsuitje in Zwolle. Tijdens deze activiteit in Zwolle wordt er in teams tegen elkaar gestreden. Voor deze activiteit is een goede dosis lef, creativiteit en humor nodig. De opdrachten die jullie krijgen zijn ludiek, een beetje crazy en vooral uitdagend. Ook zullen jullie de opdrachten tijdens deze activiteit moeten filmen en de beelden van de Buunks! 88 citygame in Zwolle krijgen jullie na afloop thuis opgestuurd. Deze beelden zijn een leuke herinnering aan jullie activiteit Buunks! 88 citygame in Zwolle. Deze activiteit in Zwolle is uit te breiden met een overheerlijke lunch of diner in Zwolle.

 

Djembé workshop bedrijfsuitje Zwolle


Djembe workshop KampenNaast de Buunks! 88 citygame is de djembé workshop ook ontzettend geschikt als activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Zwolle. Tijdens deze djembé workshop gaan de deelnemers  ritmisch trommelen op West-Afrikaanse trommels. De djembé workshop is aan te raden voor bedrijven die graag een leuke teambuilding activiteit willen doen! Deze activiteit is zowel op onze locatie in Zwolle als op jullie locatie te boeken. Deze activiteit is geschikt voor kleinere en grotere bedrijven. Deze activiteit is een leuke invulling van jullie bedrijfsuitje in Zwolle!

 

Rondleiding De Eenhoorn en De Olifant bedrijfsuitje Zwolle


Rondleiding De Eenhoorn en De OlifantTot slot biedt Buunks! activiteiten en beleving naast de Buunks! 88 citygame en de djembé workshop nog een hele leuke bedrijfsuitje aan in Zwolle! In Zwolle kunnen jullie namelijk tijdens jullie bedrijfsuitje een rondleiding krijgen bij De Eenhoorn en De Olifant. Tijdens deze rondleiding bij De Eenhoorn en De Olifant in Zwolle kunnen jullie het produceren van koffie, thee en sigaren zien, ruiken, proeven en voelen. Deze rondleiding duurt ongeveer 1 uur en is tevens uit te breiden met een heerlijke Proeverij De Eenhoorn en De Olifant! Jullie bepalen zo zelf hoelang het bedrijfsuitje in Zwolle gaat duren.

 

Naast bovenstaande activiteiten zijn er nog meer leuke activiteiten in Zwolle die geschikt kunnen zijn voor jullie bedrijfsuitje in Zwolle. Daarnaast zijn de activiteiten ook uit te breiden met een lekkere lunch of diner in Zwolle. Kortom, wilt u een leuke activiteit boeken voor jullie bedrijfsuitje in Zwolle, dan kunt u bij Buunks! activiteiten en beleving terecht.