Buunks! activiteiten en beleving organiseert meerdere activiteiten waarbij de mooiste bezienswaardigheden in Kampen bezocht worden. 

Buunks! 88 Citygame bezienswaardigheid Kampen


Buunks 88 Citygame KampenMet de Buunks! 88 citygame spelen jullie niet alleen in teamverband een erg leuk spel, maar zien jullie ook veel bezienswaardigheden van de stad. Zo komen jullie onder andere langs de Koornmarktpoort Kampen en de Rijksmonument Broederpoort Kampen uit 1465!

 

 

 

Rondleiding De Eenhoorn en De Olifant bezienswaardigheid Kampen


Rondleiding De Eenhoorn en De OlifantDaarnaast kunnen jullie een rondleiding krijgen bij De Eenhoorn en De Olifant lopen. Dit is een erg leuke bezienswaardigheid in Kampen, waarbij de productie van koffie, thee en sigaren centraal staat.

 

 

 

Rondleiding Koggewerf bezienswaardigheid Kampen


Rondleiding KoggewerfEen rondleiding over de Kamper Koggewerf is natuurlijk ook een bezienswaardigheid in Kampen, waar je geweest moet zijn! Tijdens deze rondleiding beleef je de 14de en 15 de eeuw op de Koggewerf in Kampen. Neem een kijkje in het dagelijkse leven van vroeger en beleef hoe de arbeiders in die tijd te werk gingen.

 

 

 

Zit jullie gewenste bezienswaardigheid er niet tussen? Neem dan een kijkje op onze activiteitenpagina voor al onze activiteiten in Kampen!