Lekker een dagje uit in Kampen? Dan heeft Buunks! Activiteiten & Beleving een aantal leuke uitjes voor jullie die ideaal zijn voor een dagje uit Kampen! Hieronder heeft Buunks! Activiteiten & Beleving een mooie lijst met de leuke uitjes geselecteerd, perfect voor een dagje uit in Kampen!

Spelprogramma’s dagje uit Kampen

Buunks 88 Citygame KampenMag jullie dagje uit in Kampen wel een beetje uitdagend en ludiek zijn? Kies dan voor de Buunks! 88 Citygame! Tijdens dit uitje gaan jullie de stad Kampen verkennen op een unieke manier. Jullie worden in teams op pad gestuurd met een lijst met ludieke opdrachten. Dit uitje is perfect voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en teamuitjes waarbij humor, creativiteit en lef centraal staan.

 

 

 

Get the picture KampenWillen jullie graag de mooiste plekjes van Kampen ontdekken? Kies dan voor het uitje: Get the Picture Kampen! Tijdens dit dagje uit gaan jullie Kampen namelijk ontdekken aan de hand van verschillende foto’s. De plekken die op de foto’s staan moeten alleen nog door jullie gevonden worden! Welk team weet de meeste plekken te vinden? Ideaal voor een dagje uit in Kampen voor familiedagen, bedrijfsuitjes of groepsuitjes!

 

 

 

Wie is de Sjaak KampenWie is de Sjaak?! is ideaal voor vrijgezellenfeesten waarbij iedereen aan de beurt komt. Echter zal één persoon tijdens dit dagje uit in Kampen de echte Sjaak worden! Iedereen krijgt een lijst met uitdagende opdrachten, de persoon die de meeste opdrachten weet uit te voeren.. moet de eindopdracht doen! Creativiteit, humor en lef staan bij dit dagje uit centraal. 

 

 

 

Rondleidingen dagje uit Kampen

Stadsspeurtocht KampenDe Buunks! stadsspeurtocht is ideaal voor een mooie wandeling door Kampen. Tijdens deze stadsspeurtocht komen jullie langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van Kampen, perfect voor een dagje uit. 

 

 

 

 

Rondleiding De Eenhoorn en De OlifantDe rondleiding door De Eenhoorn en De Olifant is ook een unieke beleving tijdens een dagje uit in Kampen. Tijdens deze rondleiding komen jullie langs de kunstkamers, rookkamers en de koffiebranderij. Hier kunnen jullie de productie van koffie, thee en sigaren zien, voelen en proeven. Kortom, een leuke ervaring tijdens een dagje uit!

 

 

 

Rondleiding KoggewerfWillen jullie tijdens het dagje uit terug in de tijd gaan? Kies dan voor de rondleiding over de Koggewerf. Tijdens deze rondleiding wanen jullie je in de 14deen 15de eeuw. Jullie nemen een kijkje in hoe de arbeiders in die tijd te werk gingen en hoe hun dagelijks leven eruit zag. Op het terrein kunnen jullie de timmerwerkplaats, smederij, naaiatelier, expositieruimte, visrookhuis en een middeleeuws vissershuisje bezichtigen. Daarnaast is De Kogge ook te bewonderen (wanneer deze niet aan het varen is).  

 

 

Workshops dagje uit Kampen

Djembe workshopHebben jullie zin in een ritmische beleving tijdens jullie dagje uit? Ga dan voor de djembé workshop! Jullie gaan ritmisch trommelen op de West-Afrikaanse trommels. Een ervaren docent zal jullie uitleg geven over hoe je met je handen verschillende klankleuren kan bereiken. Tijdens dit uitje is samenwerken van groot belang om er zo een mooi eindresultaat te behalen. Ideaal voor bedrijfsuitjes, familiedagen of teamuitjes! 

 

 

 

Cocktail workshop KampenHebben jullie zin om lekker te shaken? Ga dan voor de Buunks! Cocktail workshop! Een ervaren cocktailshaker legt jullie de fijne kneepjes van het vak uit! Daarna gaan jullie zelf aan de slag om de lekkerste cocktails te maken. Ideaal voor een vrijgezellenfeest!

 

 

 

 

Proeverij dagje uit Kampen

Proeverij De Eenhoorn en De Olifant KampenNaast een rondleiding bij De Eenhoorn en De Olifant, kunnen jullie hier ook terecht voor een proeverij. Jullie kunnen hier bijvoorbeeld een thee-, koffie- of sigarenproeverij beleven. Voordat de proeverij krijgen jullie eerst een rondleiding door het pand. Kortom, een mooie ervaring en smaakbeleving voor een dagje uit in Kampen.

 

 

 

High tea KampenZin in een ontspannen dagje uit in Kampen? Ga dan voor een heerlijke high tea. Tijdens deze high tea genieten jullie van verschillende zoete-, hartige-, koude- en warme gerechten. Daarnaast wordt er onbeperkt thee geschonken! Perfect als lekkere invulling van jullie dagje uit in Kampen.

 

 

 

High beer wine KampenTijdens de High wine/ Leffe Abdij bierproeverij genieten jullie van verschillende wijnen/ Leffe Abdij bieren. Jullie kunnen kiezen uit drie of vijf rondes, bij elke ronde wordt een bijpassend gerechtje geserveerd.  

 

 

 

 

Arrangement dagje uit Kampen

Begin jullie dagje uit in Kampen goed met een lekker ontbijtje! Ga voor een ontbijt bij NJOY en begin de dag goed!

Zin in een lekkere lunch in Kampen? Ga dan voor een uitgebreid lunchbuffet bij De Majesteit. Ideaal voor de invulling van jullie lunch tijdens een dagje uit!

Lekker dineren na een lekker dagje uit? Ga dan lekker uiteten bij De Majesteit! Groepen tot 15 personen kunnen van een heerlijk 3 gangen menu genieten. Groepen vanaf 15 personen kunnen genieten van een lekker buffet.

Een compleet dagje uit Kampen? Stel dan jullie eigen arrangement samen! Eerst lunchen en daarna een uitje? Na het uitje nog dineren? En s avonds nog een uitje? Het kan allemaal! Klik hier om jullie eigen arrangement samen te stellen. 

Voor een compleet overzicht van alle uitjes die geschikt zijn voor een dagje uit in Kampen, neem dan een kijkje op onze activiteitenpagina!