Lekker dineren in Kampen? Dan heeft Buunks! voor jullie alvast de leukste restaurants geselecteerd. Zo kunnen jullie in Kampen o.a. terecht bij Grand Café De Majesteit. 

3 gangen menu De MajesteitVoor groepen tot en met 15 personen heeft De Majesteit een drie gangen menu samengesteld. Zijn jullie met meer dan 15 personen, dan kunnen jullie voor een buffet gaan. Tot slot kunnen jullie vanaf 20 personen 2 uur lang onbeperkt genieten van o.a. spareribs, kipsaté, (varkens) schnitzel, patat en salade. Bij De Majesteit kunnen jullie het diner ook uitbreiden met een drank-arrangement van 2 of 3 uur. 

Net iets buiten Kampen kunnen jullie ook bij Zalkerbroek terecht voor een diner. Zo heeft Zalkerbroek een BBQ-arrangement en kunnen jullie na het eten ook overnachten in het hotel van Zalkerbroek. Ideaal dus als jullie na het eten moe en voldaan zijn en geen zin meer hebben om naar huis te rijden.

Willen jullie voordat jullie gaan dineren in Kampen eerst nog een leuke activiteit ondernemen? Dan heeft Buunks! Activiteiten & Beleving verschillende activiteiten waaruit jullie kunnen kiezen. Neem een kijkje op onze activiteitenpagina voor ons complete aanbod. Willen jullie liever een hele dag samenstellen? Neem dan een kijkje op onze arrangementenpagina.