Een familiedag in Kampen organiseren? Dan heeft Buunks! activiteiten en beleving een divers aanbod aan leuke activiteiten in Kampen voor jullie. Buunks! activiteiten en beleving heeft een selectie gemaakt van een aantal activiteiten in Kampen die zeer geschikt zijn voor familiedagen in Kampen. De activiteiten die geschikt zijn voor familiedagen zijn onder andere; de djembé workshop, rondleiding Koggewerf en de high tea. Deze activiteiten kunnen ook worden uitgebreid met een lunch of diner in Kampen.

Djembé workshop familiedag Kampen

Djembe workshopDe djembé workshop is zeer geschikt als activiteit voor jullie familiedag in Kampen. Tijdens deze workshop gaan de deelnemers ritmisch trommelen op de West-Afrikaanse trommels. De djembé workshop is aan te raden voor families die opzoek zijn naar een leuke activiteit in Kampen. Ook is deze activiteit zowel op onze locatie in Kampen als op jullie locatie te boeken. Deze activiteit is geschikt voor jong en oud, dit maakt deze activiteit een leuke invulling van jullie familiedag in Kampen. 

 

 

Rondleiding Koggewerf familiedag Kampen

Rondleiding KoggewerfNaast de djembé workshop als activiteit voor jullie familiedag is een rondleiding bij de Koggewerf ook een echte aanrader. Deze rondleiding vindt plaats op de koggewerf in Kampen. Deze rondleiding is geschikt voor jong en oud en is daarom ook ideaal voor een familiedag. Beleef tijdens deze rondleiding hoe de mensen leefden tijdens de 14de en 15de eeuw in Kampen op de Koggewerf. Deze activiteit in Kampen is tevens uit te breiden met een meeslepend verhaal om zo jullie familiedag in Kampen nog leuker te maken.

 

 

Get the Picture familiedag Kampen

Naast de djembé workshop en de rondleiding over de Koggewerf in Kampen is de Get the Picture Kampen ook een leuke invulling van jullie familiedag in Kampen. Get the Picture Kampen is een leuk teamspel dat plaats vindt in de mooie binnenstad van Kampen. Tijdens dit uitje is samenwerken van groot belang, voor bedrijven is dit dus een ideale teambuildingsactiviteit. Jullie worden voor deze activiteit ingedeeld in groepjes. In deze groepjes gaan jullie de strijd met elkaar aan! Gewapend met een fotocamera, een oude kaart van Kampen en een lijst met foto’s worden jullie op pad gestuurd… Welke groep is zo fanatiek dat ze alle 45 foto’s in Kampen weten te vinden?

 

High tea familiedag Kampen

Naast de djembé workshop en de rondleiding over de Koggewerf in Kampen is de high tea ook een leuke invulling van jullie familiedag in Kampen. Tijdens deze high tea wordt er onbeperkt tea geschonken en komen er verschillende zoete, hartige, warme en koude gerechten voorbij. Ideaal als activiteit voor jullie familiedag in Kampen.
 

 

 


Buunks! activiteiten en beleving heeft nog veel meer activiteiten die geschikt zijn voor jullie familiedag in Kampen. Deze activiteiten zijn heel divers en er zit dus altijd wel een geschikte activiteit tussen voor jullie familiedag in Kampen.