Buunks! Activiteiten en Beleving heeft de leukste groepsuitjes in Kampen en omstreken. De groepsuitjes zijn heel divers en voor elke groep zit er wel een geschikt uitje tussen. Zo zijn er activiteiten voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, familiedagen, teamuitjes en uitjes voor vriendengroepen

Groepsuitje vrijgezellenfeest in Kampen

Buunks 88 Citygame KampenVoor vrijgezellenfeesten en teamuitjes zijn de groepsuitjes; Wie is de Sjaak!?Buunks! 88 Citygame en de Cocktail workshop zeer geschikt. Deze activiteiten kunnen naar wens worden aangepast of worden uitgebreid met lunch en/of diner om er zo een perfecte dag van te maken. Daarnaast is er uiteraard ook de mogelijkheid om de vrijgezel extra in de belangstelling te zetten.  

 

 

Groepsuitje bedrijfsuitjes in Kampen

Djembe workshop KampenVoor bedrijven waarbij het groepsuitje net wat uitdagender mag zijn, is de activiteit Buunks! 88 Citygame een echte aanrader. Daarnaast zijn de Djembé workshop en een rondleiding bij de eenhoorn en de olifant een leuke invulling van jullie bedrijfsuitje. Uiteraard kan deze dag worden afgesloten met een heerlijk diner. 

 

 

 

Groepsuitje familiedagen in Kampen

Rondleiding KoggewerfVoor familiedagen heeft Buunks! ook een aantal bijpassende activiteiten. Zo kunnen jullie met de hele familie een rondleiding over de koggewerf krijgen, een Djembé workshop volgen of een gezellige high tea boeken.

 

 

 

Zit jullie gewenste groepsuitje er niet tussen? Neem dan een kijkje op onze activiteitenpagina voor onze complete aanbod groepsuitjes in Kampen!