Buunks! Activiteiten en Beleving heeft de leukste groepsuitjes in Kampen en omstreken. De groepsuitjes zijn heel divers en voor elke groep zit er wel een geschikt uitje tussen. Zo zijn er activiteiten voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, familiedagen, teamuitjes en uitjes voor vriendengroepen. 

Groepsuitje vrijgezellenfeesten Kampen 

Buunks 88 Citygame KampenVoor vrijgezellenfeesten zijn de activiteiten; Wie is de Sjaak!?, Buunks! 88 Citygame en de Cocktail workshop zeer geschikt. Deze activiteiten kunnen naar wens worden aangepast of worden uitgebreid met lunch en/of diner om er zo een perfecte dag van te maken. Daarnaast is er uiteraard ook de mogelijkheid om de vrijgezel extra in de belangstelling te zetten.  

 

 

 

Groepsuitje bedrijfsuitjes Kampen 

Get the picture KampenGet the Picture Kampen is ideaal als invulling voor jullie groepsuitje in Kampen. Met een fotocamera, een oude plattegrond van Kampen en een lijst met 45 foto's gaan jullie op pad. Het team dat de meeste foto's weet te vinden, gaat er met de prijs vandoor! Maar let op.. als bewijs moeten jullie infromele groepsfoto's maken bij de gevonden plekken. Daarnaast zijn er nog een aantal bonusopdrachten waarmee jullie extra punten kunnen verdienen. Voor bedrijven waarbij het uitje net wat uitdagender mag zijn, is de activiteit Buunks! 88 Citygame een echte aanrader. In teams gaan jullie in de binnenstad van Kampen ludieke opdrachten uitvoeren. Welk team heeft het meeste lef om zo de meeste opdraachten uit te voeren? Daarnaast zijn de Djembé workshop en een rondleiding bij de eenhoorn en de olifant een leuke invulling van jullie bedrijfsuitje. Uiteraard kan deze dag worden afgesloten met een heerlijk diner. 

Groepsuitje familiedagen Kampen

Rondleiding KoggewerfVoor familiedagen heeft Buunks! ook een aantal bijpassende activiteiten. Zo kunnen jullie met de hele familie een rondleiding over de koggewerf krijgen. Hierbij krijgen jullie een kijkje in het leven van een arbeider in de 14de en 15de eeuw. Op het terrein kunnen jullie de timmerwerkplaats, smederij, naaiatelier, expositieruimte, visrookhuisje en een middeleeuws vissershuisje bezichtigen. Daarnaast kunnen jullie als invulling voor jullie groepsuitje in Kampen een djembé workshop volgen of een gezellige high tea boeken.

 

 

Groepsuitjes teamuitjes Kampen

Wie is de Sjaak KampenVoor teamuitjes zijn de Get the Picture Kampen, Buunks! 88 Citygame en Wie is de Sjaak!? ideaal als invulling van jullie groepsuitje! Tijdens de Get the Picture Kampen gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Jullie krijgen een fotocamera, een oude plattegrond van Kampen en een lijst met 45 foto's mee. Welk team weet de meeste foto's te vinden? Mag het wel wat ludieker en uitdagender? Ga dan voor de Buunks! 88 Citygame of Wie is de Sjaak!? Tijdens deze activiteiten gaan jullie in teams de meest ludieke en uitdagende opdrachten uitvoeren. Welk team heeft het meeste lef, creativiteit en humor om de opdrachten zo orgineel mogelijk uit te voeren?

 

Zit jullie gewenste groepsuitje er niet tussen? Neem dan een kijkje op onze activiteitenpagina voor onze complete aanbod groepsuitjes in Kampen!