Buunks! Activiteiten & Beleving heeft een aantal leuke activiteiten in Kampen voor jullie. De activiteiten van Buunks! Activiteiten & Beleving in Kampen zijn ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, familiedagen en teamuitjes! Daarnaast zijn de activiteiten in Kampen ludiek, uitdagend en actief! Zo heeft Buunks! Activiteiten & Beleving verschillende spelprogramma’s, workshops en rondleidingen. Hieronder zullen een aantal activiteiten in Kampen worden toegelicht.  

Spelprogramma’s Kampen activiteiten

Hieronder zullen drie spelprogramma’s van Buunks! Activiteiten & Beleving verder toegelicht worden. De activiteiten die worden toegelicht zijn Buunks! 88 Citygame, Wie is de Sjaak!? en de Get the Picture Kampen

Buunks! 88 Citygame Kampen activiteit

Buunks 88 Citygame KampenBuunks! 88 Citygame is een spelprogramma waarbij jullie het in teams tegenelkaar opnemen! En er kan maar één team de winnaar zijn.. dus jullie zullen echt alles uit de kast moeten halen om je tegenstanders te verslaan! Gewapend met een camera en een lijst met uitdagende opdrachten gaan jullie Kampen “onveilig” maken. De opdrachten die jullie moeten uitvoeren, moeten allemaal vastgelegd worden met de camera, dit zal als bewijs dienen. Maar let op! Originaliteit, humor en lef wordt beloond tijdens deze opdrachten en kan je team bonuspunten opleveren.. Aan het eind worden alle punten bij elkaar opgeteld en het team met de meeste punten wint het spel! 

 

Wie is de Sjaak!? Kampen activiteit

Wie is de Sjaak KampenBij het spelprogramma Wie is de Sjaak!? nemen jullie het niet als team tegenelkaar op, maar sta je er alleen voor! Door middel van inschattingsvragen wordt bepaald wie welke lijst met opdrachten moet uitvoeren! De eerste lijsten bevatten “makkelijke” opdrachten, terwijl de laatste lijsten met opdrachten veel uitdagender zijn! En als dat nog niet genoeg is.. wordt degene die de minste punten behaald ook nog eens uitgeroepen tot Sjaak van de dag! Naast deze beschamende titel, moet deze Sjaak ook nog eens de eindopdracht uitvoeren.. één ding is zeker, de Sjaak wil je niet zijn! 

 

Get the Picture Kampen activiteit

Get the picture KampenGet the Picture Kampen is een leuk teamspel dat plaats vindt in de mooie binnenstad van Kampen. Tijdens dit uitje is samenwerken van groot belang, voor bedrijven is dit dus een ideale teambuildingsactiviteit. Jullie worden voor deze activiteit ingedeeld in groepjes. In deze groepjes gaan jullie de strijd met elkaar aan! Gewapend met een fotocamera, een oude kaart van Kampen en een lijst met foto’s worden jullie op pad gestuurd… Welke groep is zo fanatiek dat ze alle 45 foto’s in Kampen weten te vinden?

 

 

Workshops Kampen activiteiten

Hieronder ullen twee workshops van Buunks! Activiteiten & Beleving verder toegelicht worden. De activiteiten die worden toegelicht zijn de djembé- en cocktail workshop.

Djembé workshop

Djembe workshop KampenDe djembé workshop is zeer geschikt als activiteit in Kampen. Tijdens deze workshop gaan jullie ritmisch aan de slag op West-Afrikaanse trommels. De djembé workshop is aan te raden voor groepen die opzoek zijn naar een leuke activiteit in Kampen. Ook is deze activiteit zowel op onze locatie in Kampen als op jullie locatie te boeken. Deze activiteit is geschikt voor jong en oud, dit maakt deze activiteit een leuke invulling van jullie activiteit in Kampen. 

 

 

Cocktail workshop

Cocktail workshop KampenDe cocktail workshop in Kampen is een perfecte aanvulling op bijvoorbeeld jullie vrijgezellenfeest! De workshop zal beginnen door een korte introductie van onze top shakers! Vervolgens zullen jullie zoveel mogelijk zelf aan de slag gaan om de lekkerste cocktails te maken. Uiteraard blijft er een professionele cocktailshaker bij staan om jullie de fijne kneepjes van het vak te leren en enkele leuke feitjes te vertellen. Nadat jullie hard aan het werk zijn geweest en helemaal zijn uit geshaket, is het natuurlijk tijd om jullie zelf gemaakte cocktail op te drinken! Geniet ervan! Het is ook mogelijk om de workshop uit te breiden met een diner.

 

Rondleidingen Kampen activiteiten

Hieronder zullen drie rondleidingen van Buunks! Activiteiten & Beleving verder toegelicht worden. De activiteiten die worden toegelicht zijn de rondleidingen bij De Eenhoorn & De olifant, De Koggewerf en de Stadspeurtocht.

De Eenhoorn & De Olifant

Rondleiding De Eenhoorn en De OlifantEen rondleiding bij De Eenhoorn (koffie- en theebranderij) en De Olifant (sigarenfabriek) in Kampen is voor zowel toeristen als inwoners van Kampen een ware beleving. Tijdens deze rondleiding kunnen jullie de productie van koffie, thee en sigaren zien, ruiken, voelen en proeven. Verder wandelen jullie langs de kunstkamers, rookkamers en de koffiebranderij. Hier zal er uitgebreid verteld worden over de productie en verwerking van tabak tot sigaar. Je staat stil bij de oorsprong van de tabak in de diverse tabakslanden en je komt meer te weten over de geschiedenis van de sigarenindustrie in Kampen. 

 

De Koggewerf

Rondleiding Koggewerf KampenDe rondleiding bij De Koggewerf neemt je ook mee terug in de tijd en wel naar de 14de en 15de eeuw. Neem een kijkje in het dagelijkse leven van vroeger en beleef hoe de arbeiders in die tijd te werk gingen. Op het terrein kunnen jullie de timmerwerkplaats, visrookhuisje en een middeleeuws vissershuisje bezichtigen. Daarnaast is De Kogge ook te bewonderen (wanneer deze niet aan het varen is), de ervaren gids weet jullie alles te vertellen over de bouw, geschiedenis en het leven aan boord. Kortom, een ware beleving voor jong en oud!  

 

 

Stadsspeurtocht

Stadsspeurtocht KampenTijdens de stadsspeurtocht zullen jullie zelf aan de slag moeten, jullie gaan namelijk zelfstandig op pad om Kampen te verkennen. Tijdens het verkennen zullen jullie verschillende vragen moeten beantwoorden om zo de speurtocht goed te voltooien. De speurtocht zal jullie langs de mooiste plekjes van Kampen leiden en onderweg zullen er mooie bezienswaardigheden te zien zijn. Daarnaast is de speurtocht ook informatief en zullen jullie meer te weten komen over Kampen.

 

 

Naast bovenstaande activiteiten in Kampen heeft Buunks! Activiteiten & Beleving nog meer activiteiten in Kampen. Neem een kijkje op onze activiteitenpagina voor een volledig overzicht van alle activiteiten in Kampen.