Kampen en omgeving beschikt over genoeg leuke restaurants waar jullie een lekkere lunch kunnen nuttigen. Zo kunnen jullie voor een lunch in Kampen onder andere terecht bij Grand Café De Majesteit.

Groepen tot 10 personen kunnen een lekker soepje, salade of broodje van de kaart bestellen. Groepen vanaf 10 personen kunnen kiezen om een lunchbuffet te nemen. Het lunchbuffet bestaat o.a. uit verschillende soorten soep, salades, diverse beleg, vleeskroket en melk, karnemelk, jus d’orange en ijswater. En aan het eind van het buffet zal er koffie en thee uitgeserveerd worden.

Voordat jullie aan de lunch in Kampen beginnen is het mogelijk om een leuke activiteit te ondernemen. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst lekker te lunchen en daarna een activiteit te plannen. 

Zo heeft Buunks! Activiteiten & Beleving voor vrijgezellenfeesten twee leuke spelprogramma’s, namelijk de Buunks! 88 Citygame en Wie is de Sjaak!? Voor bedrijfsuitjes zijn de Djembé workshop en de rondleiding bij De Eenhoorn en De Olifant zeer geschikt. Voor familiedagen heeft Buunks! een leuke high tea en een rondleiding over De Koggewerf. Naast deze activiteiten heeft Buunks! nog meer activiteiten die leuk zijn als aanvulling voor een lunch in Kampen.

Voor een overzicht van al onze activiteiten, klik hier! Willen jullie liever zelf een heel arrangement samenstellen? Klik dan hier.