Altijd al een uitje met alleen de mannen willen doen? Boek dan een mannendag in Kampen! Nu weten wij bij Buunks! dat jullie mannen van makkelijk houden, dus heeft Buunks! Activiteiten & Beleving al een aantal mannenactiviteiten voor jullie op een rijtje gezet. Daarnaast kunnen jullie bij Buunks! ook een arrangement samen stellen, zodat jullie ook gelijk verzekerd zijn van een goede mannenmaaltijd! 

Wie is de Sjaak!?

Wie is de Sjaak KampenDe eerste activiteit die wij voor jullie hebben uitgekozen is niet voor alle mannen weggelegd.. Tijdens de activiteit Wie is de Sjaak!? moeten jullie het namelijk tegenelkaar opnemen. Iedereen moet een lijst met opdrachten uitvoeren in het centrum van Kampen. Wie de eerste lijst met “makkelijkste” opdrachten moet uitvoeren? Dat wordt bepaald aan de hand van een inschattingsvraag over Kampen. Eén ding is zeker.. je wilt het liefst zo dicht mogelijk bij het juiste antwoord zitten, want de lijsten met opdrachten die volgen worden steeds uitdagender! En dan net als je denk dat het allemaal achter de rug is.. duikt daar de eindopdracht op! Wie heeft de minste punten behaald op zijn lijst met opdrachten? Je raadt het al.. die is de Sjaak! en zal de eindopdracht uit moeten voeren. 

Buunks! 88 Citygame

Buunks 88 Citygame KampenWillen jullie liever gezamenlijk lijsten met opdrachten uitvoeren? Kies dan voor onze Buunks! 88 Citygame. Hierbij worden jullie in teams op pad gestuurd met een lijst met ludieke opdrachten en een camera. De uitvoering van de opdrachten moeten gefilmd worden en originaliteit, creativiteit en humor zal worden beloond. Aan het eind worden alle punten bij elkaar opgeteld en zal er onder het genot van een drankje de prijsuitreiking plaatsvinden. De beelden die jullie tijdens deze mannendag in Kampen hebben gemaakt krijgen jullie thuis opgestuurd, zodat jullie nog lang kunnen nagenieten van deze mannendag.

 

Leffe Abdij bierproeverij

High beer high wine KampenZijn bovenstaande activiteiten te actief en uitdagend voor jullie? Kies dan voor een Leffe Abdij bierproeverij. Tijdens deze proeverij kunnen jullie kiezen uit drie of vijf rondes. Elke ronde krijgen jullie een andere Leffe bier geserveerd, daarbij zal er per ronde een bijpassend gerecht geserveerd worden en zullen er verschillende hapjes op tafel komen te staan. 

 

 

 

Uiteraard zijn bovenstaande activiteiten ook te combineren of uit te breiden met een lunch of diner. Stel op onze arrangementenpagina een compleet arrangement samen of neem een kijkje op onze activiteitenpagina voor ons complete aanbod.