Begin je dag goed in Kampen met een lekker ontbijtje bij NJOY! Tijdens dit ontbijtje genieten jullie van een lekkere croissant, warm broodje, jam & kaas en de keuze uit yoghurt of een gekookt ei. Daarnaast krijgen jullie nog een verse jus d’orange en een lekker kopje koffie, thee of cappuccino. Kortom, ideaal om jullie dag goed te starten.

Nadat jullie het ontbijtje op hebben kunnen jullie er de hele dag tegenaan! Bij Buunks! Activiteiten & Beleving kunnen jullie het ontbijtje uitbreiden met een leuke workshop, spelprogramma, rondleiding of één van onze andere activiteiten.

Buunks! heeft een leuke stadsspeurtocht die jullie kunnen lopen. Ook zijn er verschillende informatieve rondleidingen in Kampen, zo kunnen jullie een leuke rondleiding bij De Koggewerf of bij De Eenhoorn & De Olifant krijgen. 

Naast bovenstaande activiteiten heeft Buunks! Activiteiten & Beleving ook nog een aantal leuke spelprogramma’s zoals de Buunks! 88 Citygame en Wie is de Sjaak!? Deze activiteiten zijn zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en teamuitjes. 

Tot slot kunnen jullie ook een leuke Djembé- of Cocktail workshop volgen! Deze workshops zijn ideaal voor familiedagen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Neem voor een overzicht van al onze activiteiten een kijkje op onze activiteitenpagina. Willen jullie liever een arrangement samenstellen? Ga dan naar onze arrangementenpagina