Buunks! Activiteiten & Beleving heeft verschillende proeverijen in Kampen. Deze proeverijen zijn stuk voor stuk een ware smaakbeleving en unieke ervaring. De proeverijen zijn uiteenlopend en zullen daarom hieronder verder toegelicht worden. 

Proeverij De Eenhoorn en De Olifant

Proeverij De Eenhoorn en De Olifant KampenDe proeverij bij De Eenhoorn en De Olifant is een ware beleving. Jullie zullen de proeverij beginnen met een rondleiding door het historische pand, waarbij jullie langs de kunstkamers, rookkamers en de koffiebranderij wandelen. Tijdens deze rondleiding kunnen jullie de productie van koffie, thee en sigaren zien, ruiken, voelen en proeven. Nadat jullie genoeg informatie binnen hebben gekregen, gaan jullie aan de proeverij beginnen. Bij De Eenhoorn en De Olifant kunnen jullie uit verschillende soorten proeverijen kiezen. Het is mogelijk om een thee-, koffie of sigarenproeverij te nemen. Tijdens deze proeverij wordt er verder ingegaan op het door jullie gekozen product en zal je verschillende soorten thee, koffie of sigaren gaan proeven. 

 

High Tea

High Tea KampenEen high tea bestaat ook uit de mogelijkheden als het gaat om een proeverij in Kampen. Tijdens deze high tea zullen jullie verwend worden met allerlei verschillende zoete, hartige, warme en koude gerechten. Daarnaast wordt er onbeperkt thee geschonken in diverse smaken. Deze high tea is dus ideaal voor vrijgezellenfeesten, familiedagen of een gezellige vriendinnendag. 

 

 

 

High wine/ Leffe Abdij bier proeverij

High beer wine KampenOok voor de avond hebben wij een lekkere proeverij in Kampen, namelijk de high wine / Leffe Abdij bier proeverij. De proeverij bestaat uit 3 of 5 rondes, dit is afhankelijk van jullie keuze. Elke ronde zullen jullie een andere soort wijn of bier geserveerd krijgen en daarbij zullen verschillende soorten bijpassende gerechtjes geserveerd worden. 

 

 

 

De proeverijen in Kampen kunnen eventueel worden aangevuld met een leuke activiteit in Kampen.