Buunks! Activiteiten & Beleving heeft een aantal leuke spelprogramma’s voor jullie in petto! Om jullie een goed beeld te geven over de verschillende spelprogramma’s die Buunks! heeft, worden de spelgrogramma’s hieronder één voor één verder toegelicht. Zo kunnen jullie een goed beeld krijgen en een goede keuze maken over welke activiteit het beste bij jullie past. 

Buunks! 88 Citygame

Buunks 88 Citygame KampenBuunks! 88 Citygame is een spelprogramma waarbij jullie het in teams tegenelkaar opnemen! En er kan maar één de winnaar zijn.. dus jullie zullen echt alles uit de kast moeten halen om je tegenstanders te verslaan! Gewapend met een camera en een lijst met uitdagende opdrachten gaan jullie Kampen “onveilig” maken. De opdrachten die jullie moeten uitvoeren, moeten allemaal vastgelegd worden met de camera, dit zal als bewijs dienen. Maar let op! Originaliteit, humor en lef wordt beloond tijdens deze opdrachten en kan je team bonuspunten opleveren.. Aan het eind worden alle punten bij elkaar opgeteld en het team met de meeste punten wint het spel! 

 

 

Wie is de Sjaak!?

Wie is de Sjaak KampenBij het spelprogramma Wie is de Sjaak!? nemen jullie het niet als team tegenelkaar op, maar sta je er alleen voor! Door middel van inschattingsvragen wordt bepaald wie welke lijst met opdrachten moet uitvoeren! De eerste lijsten bevatten “makkelijke” opdrachten, terwijl de laatste lijsten met opdrachten veel uitdagender zijn! En als dat nog niet genoeg is.. wordt degene die de minste punten behaald ook nog eens uitgeroepen tot Sjaak van de dag! Naast deze beschamende titel, moet deze Sjaak ook nog eens de eindopdracht uitvoeren.. één ding is zeker, je wilt niet de Sjaak zijn! 

 

 

Get the Picture Kampen teambuilding Kampen

Get the picture KampenGet the Picture Kampen is een leuke activiteit voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, familiedagen en teamuitjes! Jullie worden op pad gestuurd met een camera, een lijst met 45 foto's en een oude kaart van Kampen. Welk team weet de meeste foto's te vinden en zo de eerste prijs binnen te slepen?

 

 

 

Bovenstaande spelgromma’s in Kampen zijn slechts een greep uit alle activiteiten die Buunks! jullie te bieden heeft! Voor een overzicht van alle activiteiten, klik hier.