Zijn jullie opzoek naar een activiteit waarbij teambuilding centraal staat? Dan heeft Buunks! Activiteiten en Beleving een leuk aanbod van activiteiten in Kampen voor jullie! Buunks! heeft een selectie gemaakt van activiteiten waarbij teambuilding centraal staat. Tijdens deze activiteiten zullen jullie veel moeten samenwerken, maar ook hilariteit en gezelligheid zijn belangrijk aspecten tijdens deze activiteiten. 

Djembé workshop teambuilding in Kampen

Djembe workshop Kampen djembé workshop van Buunks! is een ritmische beleving waarbij samenwerken centraal staat. Tijdens deze workshop gaan de deelnemers ritmisch trommelen op de West-Afrikaanse trommels. Vervolgens werk je met elkaar toe naar een gezamenlijk muzikale climax. De djembé workshop is ideaal voor bedrijven die een teambuildingsuitje willen boeken. Ook is deze activiteit zowel op onze locatie in Kampen als op jullie eigen locatie te boeken. 

 

 

Buunks! 88 Citygame teambuilding in Kampen

Buunks 88 Citygame KampenBuunks! 88 Citygame is ook zeer geschikt als teambuilding! In groepjes zullen jullie moeten gaan samenwerken om zoveel mogelijk ludieke opdrachten uit te voeren. Naast het samenwerken zal er tussen de groepjes onderling een mooie strijd ontstaan om wie er met de meeste punten vandoor gaat. 

 

 

 

Get the Picture Kampen teambuilding in Kampen

Get the picture KampenGet the Picture Kampen is een leuke activiteit voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, familiedagen en teamuitjes! Jullie worden op pad gestuurd met een camera, een lijst met 45 foto's en een oude kaart van Kampen. Welk team weet de meeste foto's te vinden en zo de eerste prijs binnen te slepen?

 

 

 

Naast bovenstaande activiteiten heeft Buunks! Activiteiten & Beleving nog veel meer leuke activiteiten. Voor ons volledige aanbod kun je een kijkje nemen op onze activiteitenpagina.