Met het hele team op pad om een goed seizoen af te sluiten of te beginnen? Of gewoon omdat het kan? Dan zijn jullie bij Buunks! Activiteiten & Beleving aan het juiste adres. Buunks! heeft namelijk een speciaal teamuitje arrangement in Kampen. Het arrangement is uiteraard aan te passen aan jullie wensen! Hieronder wordt een voorbeeld gegeven van hoe een arrangement eruit kan zien. 

Jullie beginnen de dag met een lekkere lunch bij de NJOY of De Majesteit in Kampen. Nadat jullie uitgegeten zijn en het eten een beetje is gezakt is het tijd om te beginnen met de middagactiviteit! Jullie kunnen kiezen tussen de Buunks! 88 Citygame of Wie is de Sjaak!? Bij de Buunks! 88 Citygame worden jullie in groepjes op pad gestuurd met een camera en een lijst met opdrachten.. welk team weet de meeste opdrachten uit te voeren en te filmen? Voor deze activiteit is een gezonde dosis lef, creativiteit en humor nodig! Na de activiteit wordt er onder het genot van een drankje het winnende team bekend gemaakt!

Het teamuitje arrangement wordt vervolgens afgesloten met een lekker diner. Tijdens het diner kunnen jullie ervoor kiezen om een drankarrangement te nemen, zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken over hoeveel drankjes jullie bestellen. 

Bovenstaand arrangement is een voorbeeld voor een teamuitje, mochten jullie andere wensen hebben dan kunnen wij in overleg met jullie het gewenste arrangement samenstellen.