Buunks! Activiteiten en Beleving heeft verschillende activiteiten in Kampen die jullie kunnen boeken om er een geslaagd teamuitje van te maken. Buunks! Activiteiten en Beleving heeft hieronder een aantal activiteiten in Kampen uitgelicht die zeer geschikt zijn voor jullie teamuitje. Buunks! Activiteiten en Beleving heeft namelijk een divers aanbod aan teamuitjes in Kampen. Deze teamuitjes in Kampen zijn origineel, een beetje crazy en uitdagend. De activiteiten die Buunks! voor de teamuitjes in Kampen heeft geselecteerd zijn als volgt; Wie is de Sjaak!?, Buunks! 88 Citygame en de cocktail workshop. Deze activiteiten sluiten mooi aan bij een teamuitje in Kampen die net wat ludieker mag zijn. 

Wie is de Sjaak!? teamuitje in Kampen 

Wie is de Sjaak KampenWie is de Sjaak!? is een activiteit in Kampen die uitermate geschikt is als teamuitje! In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan om te bepalen wie de Sjaak van de dag wordt. Voor deze activiteit is een goede dosis lef, creativiteit en humor nodig. Deze activiteit in Kampen is uit te breiden met een lekkere lunch of diner in Kampen.

 

 

 

Buunks! 88 Citygame teamuitje in Kampen

Buunks 88 Citygame KampenNaast Wie is de Sjaak!? als activiteit voor jullie teamuitje hebben wij ook Buunks! 88 Citygame als geschikt teamuitje voor jullie geselecteerd. Tijdens deze activiteit worden jullie in Kampen op pad gestuurd met een lijst ludieke opdrachten en een camera. De opdrachten die jullie moeten uitvoeren zijn ludiek, een beetje crazy en uitdagend. Ook zullen jullie de opdrachten tijdens deze activiteit moeten filmen en de beelden die gemaakt zijn tijdens jullie teamuitje worden later opgestuurd. Zo hebben jullie altijd nog een mooie herinnering van jullie activiteit die jullie tijdens jullie teamuitje in Kampen hebben gedaan. Deze activiteit in Kampen is uit te breiden met een lekkere lunch of diner in Kampen.

 

Cocktail workshop teamuitje in Kampen

Cocktail workshop KampenTot slot heeft Buunks! Activiteiten en Beleving nog de cocktail workshop geselecteerd als zeer geschikt teamuitje in Kampen. Tijdens deze workshop gaan jullie zelf aan de slag om te ervaren hoe het is om een echte cocktailshaker te zijn. Deze activiteit in Kampen duurt ongeveer 1 uur en is uit te breiden met een diner, zo maak je van het teamuitje een complete dag uit!

 


 
Buunks! Activiteiten en Beleving staat voor jullie klaar om het perfecte teamuitje in Kampen voor jullie te organiseren! Zit jullie gewenste activiteit voor je teamuitje in Kampen er niet tussen? Dan heeft Buunks! Activiteiten en Beleving nog meer activiteiten in Kampen waar jullie voor kunnen kiezen om te doen tijdens jullie teamuitje! Buunks! Activiteiten en Beleving heeft voor ieder teamuitje in Kampen wel een geschikte activiteit