Er zijn tal van leuke uitjes in Kampen te beleven! Om het jullie wat makkelijker te maken heeft Buunks! Activiteiten en Beleving de leukste uitjes voor jullie in kaart gebracht. De leukste uitjes vind je hieronder! 

Buunks! 88 Citygame uitje Kampen 

Buunks 88 Citygame KampenAls jullie opzoek zijn naar een uitje in kampen waarbij humor, creativiteit en lef centraal staan, dan is de activiteit Buunks! 88 Citygame het perfecte uitje. Tijdens dit uitje gaan jullie met een camera en een lijst met ludieke opdrachten in teams de strijd met elkaar aan om de meeste punten te scoren. 

 

 

 

Get the Picture uitje Kampen

Get the picture KampenWillen jullie meer van Kampen ontdekken? Ga dan voor het uitje: Get the picture Kampen! Dit is een leuk teamspel dat plaats vindt in de mooie binnenstad van Kampen. Tijdens dit uitje is samenwerken van groot belang, voor bedrijven is dit dus een ideale teambuildingsactiviteit. Daarnaast is dit een gezellige en uitdagende beleving voor familiedagen, vrijgezellenfeesten en teamuitjes

Jullie worden voor deze activiteit ingedeeld in groepjes. In deze groepjes gaan jullie de strijd met elkaar aan! Gewapend met een fotocamera, een oude kaart van Kampen en een lijst met foto’s worden jullie op pad gestuurd… Welke groep is zo fanatiek dat ze alle 45 foto’s in Kampen weten te vinden?

 

Stadsspeurtocht uitje Kampen

Stadsspeurtocht KampenMeer zin in een normale stadswandeling? Loop dan de stadsspeurtocht van Buunks! Tijden deze speurtocht komen jullie langs de mooiste bezienswaardigheden van Kampen. Daarnaast moeten jullie ook een aantal opdrachten uitvoeren, dus let goed op tijdens het wandelen! 

 

 

 

 

Rondleiding De Eenhoorn en De Olifant uitje Kampen

Rondleiding De Eenhoorn en De OlifantEen rondleiding bij De Eenhoorn en De Olifant mag ook zeker niet ontbreken tijdens jullie bezoek aan Kampen. Tijdens deze rondleiding kunnen jullie de productie van koffie, thee en sigaren zien, ruiken, voelen en proeven. Verder wandelen jullie tijdens deze activiteit langs de kunstkamers, rookkamers en de koffiebranderij.

 

 

 

De Koggewerf uitje Kampen

Rondleiding Koggewerf KampenNaast een rondleiding bij De Eenhoorn en De Olifant is een rondleiding over De Koggewerf ook een echte aanrader. Tijdens deze rondleiding beleven jullie de 14de en 15de eeuw tijdens een anderhalf uur durende rondleiding over het terrein. Neem een kijkje in het dagelijkse leven van vroeger en beleef hoe de arbeiders in die tijd te werk gingen.

 

 

 

Naast bovenstaande uitjes zijn er nog meer activiteiten te beleven in Kampen. Neem een kijkje op onze activiteitenpagina voor ons complete aanbod.