Buunks! Activiteiten & Beleving heeft een ruim aanbod aan uitjes met eten in Kampen. De uitjes van Buunks! zijn zeer geschikt in combinatie met eten, zoals een ontbijtje, lunch of diner. 

Ontbijt

Buunks ontbijt NJOY KampenWat denken jullie van een ontbijtje bij NJOY om vervolgens een mooie rondleiding van Buunks! te gaan lopen. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding over De Koggewerf. Hier beleven jullie de 14de en 15de eeuw in Kampen tijdens een anderhalf uur durende rondleiding over het terrein. Een rondleiding bij De Eenhoorn en De Olifant is ook een echte aanrader! Tijdens deze rondleiding kunnen jullie de productie van koffie, thee en sigaren zien, ruiken, voelen en proeven. Verder wandelen jullie langs de kunstkamers, rookkamers en de koffiebranderij. Hebben jullie na het ontbijtje meer zin om een stuk te lopen en daarbij Kampen te ontdekken? Loop dan de Stadsspeurtocht van Buunks! Tijdens deze speurtocht komen jullie langs de mooiste plekjes van Kampen. Daarnaast komen jullie meer te weten over deze stad door het invullen van verschillende vragen.

Lunch

Lunchbuffet De Majesteit KampenWillen jullie liever lekker lunchen en vervolgens een actief uitje in de stad gaan ondernemen? Ga dan voor de Buunks! 88 Citygame! Tijdens dit uitje gaan jullie met een camera en een lijst met opdrachten in teams op pad. De opdrachten die jullie moeten uitvoeren zijn ludiek, gewaagd en uitdagend! Hebben jullie genoeg lef, humor en creativiteit om deze opdrachten uit te voeren en het spel te winnen? Is deze activiteit iets te ludiek voor jullie? Ga dan voor de Get the Picture Kampen. Tijdens dit spel moeten jullie in teams zoveel mogelijk plekjes in Kampen vinden. Dit doen jullie aan de hand van een lijst met foto’s die jullie in Kampen kunnen vinden! Maar let op.. jullie moeten bij elk gevonden plekje wel een groepsfoto maken als bewijs!

Diner

Buffet De Majesteit KampenWillen jullie liever eerst één van bovenstaande uitjes doen en dan pas eten? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Hebben jullie na het avondeten nog genoeg energie over voor een leuke workshop? Ga dan voor de djembé workshop! Tijdens deze workshop gaan jullie gezamenlijk aan de slag om naar een ritmisch eindresultaat te werken. 

 

 

Arrangement

Om het jullie nog makkelijker te maken heeft Buunks! een arrangementenpagina gemaakt. Hier kunnen jullie zelf een arrangement samenstellen! Eerst eten en dan een uitje? Of eerst een uitje en dan eten? Of wellicht eerst eten, dan een uitje en vervolgens weer eten! Bij Buunks! Activiteiten & Beleving kan het allemaal!