Er zijn in Kampen tal van leuke uitjes te beleven, om het jullie wat makkelijker te maken heeft Buunks! Activiteiten en Beleving de leukste uitjes voor jullie in kaart gebracht. Hieronder zullen een aantal uitjes verder worden toegelicht.  

Buunks! 88 Citygame uitje in Kampen

Buunks 88 Citygame KampenAls jullie opzoek zijn naar een uitje in kampen waarbij humor, creativiteit en lef    centraal staan, dan is activiteit Buunks! 88 Citygame het perfecte uitje. Tijdens dit uitje gaan jullie met een camera en een lijst met ludieke opdrachten in teams de strijd met elkaar aan om de meeste punten te scoren. 

 

 

 

Stadsspeurtocht uitje in Kampen

Stadsspeurtocht KampenWillen jullie meer van Kampen ontdekken? Loop dan de stadsspeurtocht van Buunks! Tijden deze speurtocht komen jullie langs de mooiste bezienswaardigheden van Kampen. Daarnaast moeten jullie ook een aantal opdrachten uitvoeren, dus let goed op tijdens het wandelen! 

 

 

 

 

Rondleiding De Eenhoorn en De Olifant uitje in Kampen

Rondleiding De Eenhoorn en De Olifant KampenEen rondleiding bij De Eenhoorn en De Olifant mag ook zeker niet ontbreken tijdens jullie bezoek aan Kampen. Tijdens deze rondleiding kunnen jullie de productie van koffie, thee en sigaren zien, ruiken, voelen en proeven. Verder wandelen jullie tijdens deze activiteit langs de kunstkamers, rookkamers en de koffiebranderij.

 

 

 

Rondleiding De Koggewerf uitje in Kampen

Rondleiding Koggewerf KampenNaast een rondleiding bij De Eenhoorn en De Olifant is een rondleiding over De Koggewerf ook een echte aanrader. Tijdens deze rondleiding beleven jullie de 14de en 15de eeuw tijdens een anderhalf uur durende rondleiding over het terrein. Neem een kijkje in het dagelijkse leven van vroeger en beleef hoe de arbeiders in die tijd te werk gingen. 

 

 

 

Get the Picture Kampen uitje in Kampen

Get the picture KampenGet the Picture Kampen laat jullie alle mooie plekjes in Kampen zien, alleen moeten jullie deze eerst wel zelf vinden! Aan de hand van een oude plattegrond van Kampen en een lijst met foto’s gaan jullie op pad. Uiteraard moeten jullie wel kunnen bewijzen dat jullie op de mooie plekjes zijn geweest. Daarom krijgen jullie een camera mee om dit bewijs vast te leggen. Lukt het jullie team om alle plekjes te vinden?

 

 

 

Naast bovenstaande uitjes zijn er nog meer activiteiten te beleven in Kampen. Neem een kijkje op onze activiteitenpagina voor ons complete aanbod.