Op zoek naar leuke uitjes in Kampen? Dan zitten jullie bij Buunks! Activiteiten & Beleving goed. Wij bieden verschillende uitjes in Kampen aan. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamuitje of familiedag.. bij Buunks! hebben wij voor elke gelegenheid het perfecte uitje! Om een aantal ideeën te geven, zullen hieronder een aantal uitjes verder worden toegelicht. 

Get the Picture uitje Kampen

Get the picture KampenGet the Picture Kampen laat jullie alle mooie plekjes in Kampen zien, alleen moeten jullie deze eerst wel zelf vinden! Aan de hand van een oude plattegrond van Kampen en een lijst met foto’s gaan jullie op pad. Uiteraard moeten jullie wel kunnen bewijzen dat jullie op de mooie plekjes zijn geweest. Daarom krijgen jullie een camera mee om dit bewijs vast te leggen. Lukt het jullie team om alle plekjes te vinden? 

 

 

 

Stadsspeurtocht uitje Kampen

Stadsspeurtocht KampenWillen jullie liever meer over Kampen te weten komen? Loop dan de stadsspeurtocht in Kampen! Tijdens deze speurtocht komen jullie langs de mooiste bezienswaardigheden van Kampen en komen jullie meer te weten over de stad. 

 

 

 

 

Buunks! 88 Citygame uitje Kampen

Buunks 88 Citygame KampenBuunks! 88 Citygame is uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes en als uitje voor jullie vriendengroep. Tijdens dit uitje staat humor, lef en creativiteit centraal! Gewapend met een camera en een lijst vol ludieke opdrachten gaan jullie in de binnenstad van Kampen aan de slag! Welk team weet de meeste opdrachten uit te voeren en te filmen? 

 

 

 

Zit jullie perfecte uitje hier niet tussen? Neem dan een kijkje op onze activiteitenpagina voor een overzicht van al onze uitjes!