Is het tijd voor een gezellige vriendinnendag in Kampen? Stel dan bij Buunks! Activiteiten & Beleving jullie eigen arrangement samen! Jullie kunnen ervoor kiezen om één, twee, drie of … activiteiten te ondernemen. Daarnaast kunnen jullie de dag beginnen met een lekker ontbijtje, een lekkere lunch in de middag of de dag afsluiten met een diner! Om het jullie iets makkelijker te maken heeft Buunks! Activiteiten & Beleving al een aantal activiteiten voor jullie uitgekozen. 

High tea

High tea KampenOm te beginnen is een high tea natuurlijk de ideale invulling van een vriendinnendag in Kampen. Tijdens deze high tea kunnen jullie uren lang met elkaar kletsen onder het genot van verschillende zoete, hartige, warme en koude gerechten. Daarnaast wordt er uiteraard onbeperkt thee geschonken in diverse smaken. 

 

 

 

Cocktail workshop

Cocktail workshop KampenWillen jullie liever zelf aan het werk? Dan is de cocktail workshop een leuke beleving om te ondernemen tijdens jullie vriendinnendag in Kampen. Tijdens deze workshop krijgen jullie eerst een korte uitleg van een professionele cocktailshaker! Daarna zullen jullie zelf aan de slag gaan om de lekkerste cocktails te maken. En tot slot komt het leukste en lekkerste gedeelte.. het opdrinken van de cocktails! Het is ook mogelijk om non-alcoholische cocktails te maken.

 

 

High wine

High beer KampenTot slot is de high wine een echte aanrader voor een vriendinnendag in Kampen. Jullie kunnen kiezen of jullie drie of vijf rondes willen genieten van verschillende soorten wijn. Bij elke wijn krijgen jullie een bijpassend gerecht en zullen er verschillende soorten gerechtjes op tafel komen te staan.

 

 

 

Zit jullie gewenste activiteit er niet tussen? Neem dan een kijkje op onze activiteitenpagina voor een overzicht van al onze activiteiten. Willen jullie liever al een arrangement samen stellen? Neem dan een kijkje op onze arrangementenpagina