Heb jij de taak gekregen om het vrijgezellenfeest van je beste vriend of vriendin te organiseren? En is het de bedoelding dat het een onvergetelijke dag wordt? Dan zitten jullie bij Buunks! Activiteiten & Beleving goed! Buunks! organiseert de leukste vrijgezellenfeesten en in overleg met jullie kunnen ze een geheel arrangement samenstellen. Om het jullie nog makkelijker te maken wordt hieronder een voorbeeld gegeven van een vrijgezellenfeest arrangement! 

Buunks! 88 Citygame KampenBegin de dag relaxed met een lekker ontbijtje bij NJOY in Kampen, eet goed en geniet van een lekker bakje koffie zodat jullie er daarna tegenaan kunnen gaan. Na het ontbijtje staat jullie namelijk een uitdagend uitje te wachten, denk bijvoorbeeld aan de Buunks! 88 Citygame. Hierbij worden jullie in groepjes op pad gestuurd met een camera en een lijst met opdrachten.. Om de opdrachten uit te voeren hebben jullie een goede dosis lef, creativiteit en humor nodig. De opdrachten die jullie voorgeschoteld krijgen zijn namelijk een “beetje” uitdagend!

 

Rondleiding De Eenhoorn en De OlifantNadat jullie de eerste activiteit van het vrijgezellen arrangement hebben overleeft, kunnen jullie even bijkomen onder het genot van een lekkere lunch. Daarna kunnen jullie ervoor kiezen om nog een leuke rondleiding door de sigarenfabriek van De Eenhoorn en De Olifant te nemen. Of kiezen jullie ervoor om lekker op het terras een drankje te drinken?

 


Buunks Cocktail WorkshopVervolgens zullen jullie weer aan het werk moeten, want tijdens de cocktail workshop worden de cocktails niet vanzelf geshaket! Na een korte uitleg van een professionele cocktailshaker gaan jullie zelf aan de slag om de lekkerste cocktails te maken en op te drinken..

 

 

Nadat jullie de cocktails hebben opgedronken is het tijd om even een goede bodem te leggen. Jullie kunnen kiezen uit verschillende restaurants en verschillende arrangementen, van spareribs tot tapas en van een 3 gangen menu tot een buffet.. van alles is mogelijk! Tijdens het eten een drank-arrangement? Of het eten uitbreiden met een borreluurtje, het kan allemaal!

Na het eten en drinken kunnen jullie nog lekker op stap gaan in Kampen of omgeving en daarna naar het hotel om jullie roes uit te slapen. Uiteraard is dit vrijgezellenfeest arrangement geheel naar jullie eigen wens samen te stellen.