Wat is er te doen in Kampen? Een vraag die ons vaak gesteld wordt. En het leuke is.. er is genoeg te doen in Kampen. Om jullie een goed beeld te geven over wat er allemaal te doen is in kampen, geven wij hieronder een aantal voorbeelden.

Spelprogramma's om te doen in Kampen

Buunks 88 Citygame KampenBuunks! heeft een aantal leuke spelprogramma’s in de stad voor jullie. Hebben jullie bijvoorbeeld zin in een activiteit waarbij humor, creativiteit en lef centraal staan? Kies dan voor de Buunks! 88 Citygame of Wie is de Sjaak!? Tijdens deze activiteiten moeten jullie opdrachten uitvoeren in het centrum van Kampen. Deze activiteiten zijn zeer geschikt voor een ludiek vrijgezellenfeest, teamuitje of vriendenuitje! 

 Zijn jullie opzoek naar een leuk spelprogramma waarbij gezelligheid en teambuilding centraal staan? Kies dan voor onze Get the picture in Kampen. Tijdens deze activiteit worden jullie op pad gestuurd met een oude kaart van kampen, een fotocamera en een lijst met foto’s. Het is aan jullie om binnen de gestelde tijd zoveel mogelijk foto’s te vinden en te fotograferen. Welk team is in staat om de meeste foto’s te vinden? Een leuke activiteit voor bedrijfsuitjes en familiedagen.  

Proeverijen om te doen in Kampen

High Tea KampenNaast onze spelprogramma’s in de stad, heeft Buunks! ook nog een aantal leuke proeverijen voor jullie geselecteerd. Denk bijvoorbeeld aan een high tea, high beer/wine en sigarenproeverij! Kortom, voor elke gelegenheid is er wel een leuke en vooral lekkere proeverij.  

 

 

 

 

Rondleidingen om te doen in Kampen

Rondleiding Koggewerf KampenOok zijn er verschillende rondleidingen in Kampen die jullie kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding over De Koggewerf, hier kunnen jullie de timmerwerkplaats, smederij, naaiatelier, expositieruimte, visrookhuisje en een middeleeuws vissershuisje bezichtigen. Daarnaast is ook De Kogge te bewonderen (wanneer deze niet aan het varen is). Verder verzorgd De Eenhoorn in samenwerking met De Olifant een interessante rondleiding. Tijdens deze rondleiding kunnen jullie de productie van koffie, thee en sigaren zien, ruiken, voelen en proeven. Verder wandelen jullie langs de kunstkamers, rookkamers en de koffiebranderij. 

 

 

Workshops om te doen in Kampen

Djembe workshop KampenNaast de spelprogramma’s en rondleidingen zijn er ook nog verschillende workshop te doen in Kampen. Zo heeft Buunks! een Djembé workshop, waarbij samenwerken centraal staat. Tijdens deze workshop werken jullie onder begeleiding van een ervaren docent naar een ritmische climax. Een perfecte workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje! Ook voor de vrijgezellenfeesten hebben wij een leuke workshop, namelijk de Cocktail workshop! Tijdens deze workshop leren jullie de fijne kneepjes van het vak en gaan jullie vervolgens zelf aan de slag om de lekkerste cocktails te maken! 

 

 

Hopelijk hebben wij hiermee antwoord kunnen geven op de vraag; wat is er te doen in Kampen? Natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten te doen in kampen. Neem een kijkje op onze activiteitenpagina voor nog meer activiteiten die in Kampen te doen zijn.