Buunks! Activiteiten & Beleving heeft twee leuke workshops voor jullie! De eerste workshop is de cocktail workshop, deze is zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten en teamuitjes! Daarnaast hebben wij ook nog de Djembé workshop, deze is weer meer geschikt voor bedrijfsuitjes en familiedagen! Kortom, voor ieder wat wils. Hieronder zullen de twee workshops verder worden toegelicht.

Cocktail workshop Kampen

Cocktail workshop KampenDe cocktail workshop in Kampen is een perfecte aanvulling op bijvoorbeeld jullie vrijgezellenfeest! De workshop zal beginnen door een korte introductie van onze top shakers! Vervolgens zullen jullie zoveel mogelijk zelf aan de slag gaan om de lekkerste cocktails te maken. Uiteraard blijft er een professionele cocktailshaker bij staan om jullie de fijne kneepjes van het vak te leren en enkele leuke feitjes te vertellen. Nadat jullie hard aan het werk zijn geweest en helemaal zijn uit geshaket, is het natuurlijk tijd om jullie zelf gemaakte cocktail op te drinken! Geniet ervan! Het is ook mogelijk om de workshop uit te breiden met een diner of om zelfs een heel arrangement samen te stellen.

 

Djembé workshop Kampen

Djembe workshop KampenNaast de cocktail workshop heeft Buunks! ook een leuke djembé workshop in Kampen. Deze workshop is een echte aanrader voor bedrijfsuitjes en familiedagen. Tijdens deze workshop worden jullie begeleid door een ervaren Djembé docent, die jullie uitleg zal geven over hoe je onder andere verschillende klankkleuren kan bereiken. Vervolgens gaan jullie samenwerken om naar een gezamenlijk muzikale climax te komen. Ideaal dus voor bedrijven die graag aan hun teambuilding willen werken, maar ook voor familiedagen is het een ware beleving en leuke gezamenlijke activiteit.

 

Naast deze workshops heeft Buunks! Activiteiten & Beleving nog veel meer activiteiten, klik hier voor een lijst met alle activiteiten in Kampen. Willen jullie liever een arrangement samenstellen? Klik dan hier.